Remek bajnoki rajt
A női ifjúsági I. osztályú kézilabda-bajnokság nyitómérkőzésén a NEKA I-es csapata a Győr II. otthonába látogatott és magabiztosan, 37-19-re győzött.

Női ifjúsági I.osztály

Győri Audi ETO KC II.- NEKA I. 19-37 (7-17) 

V: Cseszregi,Simon

NEKA I.: Herczeg, Szabó L. (kapusok),- Horváth 2,Mérai 6, Kajdon 4/2, Takó 5, Rónai 3/1, Faragó 3, Vámos M., Szabó P.1,Kovács N.2, Kukucska 1, Szabó N. 3/2, Bánhidi 5, Németh 2

7m: 3/2, ill. 6/5                      

kiállítások: 6 perc, ill. nem volt

Mestermérleg:

Kiss Szilárd: „A bajnokság első mérkőzése volt, nem tudtuk milyen játékerőt képvisel a Győr II. csapata. Kellő motiváltsággal és küzdelemmel játszottunk, az azonban látszik, hogy sokat kell még fejlődnünk. Első meccsnek jó volt, gratulálok a győzelemhez. A jövő héten már teljes kerettel kezdjük el a csapatépítést!!!!”

Játékos szemmel:

Horváth Nikolett: „Úgy álltunk hozzá a mérkőzéshez, mint egy rangadóhoz. A cél az volt, hogy jó játékkal kezdjük a szezont, és ez, úgy gondolom jobban sikerült, mint vártuk. A győzelemhez gratulálok!”

Bánhidi Barbara: „A szezon első fontos mérkőzését játszottuk. Magabiztos kezdéssel előnyre tettünk szert, így határozottan megerősödött a játékunk. Voltak hibáink, de megpróbáltuk kijavítani, ami megmutatkozott a végeredményen is. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

fotó: Farkas Anita


2018 AUG 24 06:53:14/