Remek győzelem Veszprémben
Az NBI/B-s bajnokság 8. helyen álló NEKA férficsapata az ötödik helyezett Telekom Veszprém otthonában lépett pályára, és 16-14-es félidei vezetés után végül 33-30-ra megnyerte a mérkőzést. 

Gyurka János együttese az utolsó fordulóban otthon fogadja a Pécsi VSE együttesét pénteken 18 órától.

Férfi NBI/B:

Telekom Veszprém U20 – NEKA 30-33 (14-16)

Veszprém: Szél G., Dörnyei B., Ernei B. 4, Bábos M. 1, Kristóf M., Kurucz M. 1, Molnár B. 4, Nagy B., Petróczi L. 2, Süle M., Szakály B. 4, Ubornyák D. 6,, Czeglédy L. 3, Kőhegyi Á., Szuharev L. 1, Borzas U. 4, - edző: Gulyás István

NEKA: Győri K. Anderlik Cs.,Ilic Z., Bálint B. 9, Kecskés D., Lakosy M., Kerkovits Gy. 1, Tóth Péter 5, Papp B. 5, Váczi M. 4, Somogyi B., Gábor M. 5, Spekhardt G. 3, Csomor T., Fülöp N. 1, Schäffer Zs. – edző: Gyurka János

Győri Kristóf:Nehezen indult, de belelendültünk a játékba, sorra jöttek a jó döntések. Örülök neki, hogy mindenki hozzá tudott tenni, érződött rajtunk, hogy egy CSAPAT vagyunk! Gratulálok a fiúknak, remélem, jövő héten otthon egy méltó lezárást adhatunk ennek az évnek, valamint az együtt töltött időszaknak, mivel tudjuk jól, sokan távoznak a csapatból.”

Bálint Bence:„Nagyon nagyot küzdött a csapat! Az elejétől kezdve egyben volt a védekezés, nem szakadtunk szét, ami meghozta a gyors gólokat. Támadásban is szép gólokat lőttünk, bár ott több hiba volt, és a kapusok is emberfeletti teljesítményt nyújtottak. Nagyon gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

Gábor Marcell: „Nagyon küzdelmes és hatalmas iramú mérkőzés volt. Az elején a Veszprém kezdett egy picivel jobban, de az első félidő közepétől végig vezettünk és kézben tartottuk a találkozót. Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert mindenki hatalmasat küzdött és mindenki hozza tudott tenni ehhez a mai győzelemhez!”

Papp Bence: A meccs elejétől kezdve jól működött a védekezésünk, támadásban kicsit megilletődötten kezdtünk, de idővel magunkra találtunk. A második félidő huszadik percéig minden elképzelésünket meg tudtuk valósítani, majd jött egy rövidzárlat, de meg tudtuk tartani 2-3 gólos előnyünket, így sikerült nyernünk! Gratulálok a csapatnak!

fotó: Farkas Anita 

2018 MÁJ 05 20:29:30/