Remek hangulatú bál az Akadémián

Nagy közönségsikert aratott a Nemzeti Kézilabda Akadémia II. Jótékonysági Bálja. Az új sportcsarnokban rendezett eseményen közel 260 vendég vett részt, akik a színvonalas programoknak, a remek zenének és jó hangulatnak köszönhetően remekül szórakoztak, volt, aki egészen hajnalig ropta a táncot. A bált Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, az Akadémia tudományos és szakmai főigazgatója nyitotta meg, és beszédében az új létesítmények megvalósulásának jelentőségét emelte ki. Ezt követően a világbajnok öttusázó, Partics Katalin, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat sportbizottságának tagjaként mondott köszönetet, amiért a bál bevételéből a szervezet munkáját segíti az Akadémia. Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere is köszöntötte a bál vendégeit.

A NEKA-Bál sztárvendége, idén Bereczki Zoltán volt. A népszerű énekes betartotta ígéretét, és megtáncoltatta a közönséget, igaz ehhez kellett a Mikita Bence által vezetett NEKA-csapat is, akik az első perctől táncra perdültek a parketten. Miseta Péter mesterszakács változatos és ízletes fogásokat kínált a svédasztalos vacsora során, melyhez koktélkülönlegességeket és kiváló balatoni borokat fogyaszthattak a vendégek.

Mocsai Tamás ügyvezető a jővőbeni célokról beszélt, ezután az Akadémia növendékeinek közreműködésével látványos divatbemutató következett. A fiúkat a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Szécsi Zoltán vezette fel, míg a lányok a többszörös magyar bajnok teniszezővel, Borsányi Csillával vonultak fel. A bemutatót az ismert modellek, Epres Panni és Aipli Ági szervezték meg, nekik köszönhetően igazi nagy világmárkák képviseltették magukat és minden apró részlet tökéletes volt. A bemutató örök emlék marad a gyerekeknek, míg a bál a vendégeknek jelent maradandó élményt. A remek hangulatú bál végén érkezett pozitív visszajelzések lendületet adnak a szervezőknek a jövő évi bál megrendezéséhez.

A bálon és a színfalak mögött segítő valamennyi munkatársunknak és diákunknak köszönjük a segítséget!

Fotók: Tompos Gábor

2016 DEC 06 14:47:59/