Remek idegenbeli siker zárásként
A NEKA fiú serdülőcsapata magabiztosan nyert Csurgón 28-13-ra a szerdai játéknapon, így emelt fővel fejezheti be az alapszakaszt. Kopornyik Zsolt együttese jelenleg a második helyen áll, de a papírforma szerint az FTC megnyeri utolsó mérkőzését szombaton, így kiharcolja a rájátszásba jutást, és a mieink a harmadikok lesznek a Nyugati csoportban.

Fiú serdülő I. osztály:

Csurgó – NEKA 13-28 (9-13)

Cikkünk később  frissül a jegyzőkönyvvel.

Bognár Nándor: „Az utolsó serdülő meccsünkre készültünk a szezonban, és van, akinek korosztály szerint is ez volt az utolsó. Ehhez méltóan tudtunk végig játszani, 1 percig sem volt kétséges, hogy melyik csapat a jobb. Már a mérkőzés elején nagyon keményen védekeztünk, amiből sok lerohanást tudtunk vinni és ezeket gólra is váltottuk. Támadásban a kisebb hibák ellenére is eredményesek voltunk, a meccs második felében már nagyrészt azok játszottak, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, de most remekül teljesítettek. Büszke vagyok a csapatra és a munkánkra, amit ebbe a szezonba beletettünk. Ez volt az első idényünk együtt, ahhoz képest nagyon jól szerepeltünk. Gratulálok mindenkinek az egész éves teljesítményéhez, szép munka volt.”

Zbiskó Ádám: "Véleményen szerint egy jó meccsen vagyunk túl abból a szempontból, hogy szépen tudtuk lezárni ezzel az évet. Az első félidőben az ellenfél nagyjából tudta még tartani a tempót velünk, de a második félidő közepére elfáradtak és több hibát vétettek. Mi ezeket ki is használtuk nagyon jól, emiatt megint a gyors válaszokkal tudtunk nyerni. Egy szép évet zárhattunk ezzel a meccsel ami ugyancsak szép volt. Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítménye miatt!"

Paizs Miron: „Már meccs elején magunkhoz ragadtuk a vezetést és fokozatosan növelni tudtuk a különbséget, ezt a jó védekezésünknek és a sok gyorsindításnak köszönhetjük. Gratulálok a csapatnak, hogy a szezon utolsó meccsén 120%-ot nyújtott!”

fotó: Farkas Anita

2018 MÁJ 10 05:40:13/