Schatzl Natalie az Érd csapatában folytatja!
A Nemzeti Kézilabda Akadémia ifjúsági válogatott játékosát, Schatzl Natalie-t az NBI-es bajnokságban tavaly bronzérmet szerző Érd csapata igazolta le. 

Kiváló bal szélsőnk már részt vett az együttes első nyilvános edzésén, de jelenleg a világbajnokságra készülő ifi válogatottal gyakorol. A Magyar Kupa-sorozatban a NEKA és az Érd összekerült, így Nati játszott már jövőbeli csapata ellen, ősztől pedig a narancs-feketéknek szerezhet gólokat.

„Hihetetlen megtiszteltetésnek érzem, hogy egy ilyen fantasztikus csapat tagja lehetek, és itt folytathatom a pályafutásom. Bevallom, először féltem, hiszen azt hittem, nehéz lesz a beilleszkedés az egyik legfiatalabbként egy élvonalbeli csapatba. Szerencsére mindenki nagyon segítőkész és megértő, ezért már úgy érzem, nincs olyan nehéz dolgom. Nagyon kemény edzéseink vannak, és mindig száz százalékot bele kell adni minden alkalommal. Természetesen a családom rengeteget segített, de a testvérem volt a fő tanácsadó a döntéssel kapcsolatban. Mindenképpen arra törekszem, hogy minél többet pályára kerüljek, fiatalként ez az egyik legnagyobb célom, és persze küzdeni és segíteni a társaimat!” – mesélt eddigi tapasztalatairól Schatzl Natalie.

Az idei végzősök közül Kerkovits Gyula (Csurgó), Gábor Marcell (Cegléd), Simotics Mátyás (Budakalász), Váczi Milán (Budakalász), Horváth Laura (Budaörs), Szabó Kitti (Vác), Schatzl Natalie (Érd), Vörös Szimonetta (Eger) élvonalbeli szerződése vált publikussá.

Valamennyi növendékünknek sok sikert kívánunk a jövőben is!

Fotó: Tompos Gábor

2018 JÚL 22 19:12:43/