Serdülő bravúr a Füred ellen
Taktikus játékkal és nagy akarattal kézilabdázva, 23-16-os győzelmet aratott a NEKA II. a nagy rivális Balatonfüred ellen.

 Lehőcz Zoltán tanítványai az első félidőben még egygólos hátrányban voltak, de fordulás után látványosan feljavult a csapat, így a kilenc gólt szerző Krakovszki Bence vezérletével megszerezték a két pontot. A mieink a tavaszi idényben már hatodszor hagyták el győztesen a pályát, miközben ősszel összesen nyolc pontot szereztek!

Fiú serdülő I. osztály-Nyugat – 21. forduló:

Nemzeti Kézilabda Akadémia II. – Balatonfüredi KSE 23–16 (10–11)

Balatonboglár, NEKA Csarnok, 50 néző

Vezette: Bán–Farkas László, Miksó Dániel

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Horváth D., Kovács A., Móri M. (kapusok) – Krakovszki B. 9 (2), Pergel A. 5, Bozi M. 4, Kiss L. 3, Kis Molnár M. 1, Paizs M. 1, Dósa H., Kathi S., Kosztoványi A., Molnár R., Tisza L., Velencei V., Zsiros B. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Balatonfüredi KSE: Gátvölgyi Á., Lakatos K., Lovistyek L. (kapusok) – Hermann H. 3, Breuer M. 2, Frauenberger B. 2, Klucsik M. 2, Kovács B. 2, Horváth H. 1, Kretz A. 1, Ludmán M. 1, Meidlinger L. 1, Valler K. 1, Fadhle H. Vezetőedző: Kis Ákos

Hétméteresek: 4/3 illetve –

Kiállítások: 2 perc illetve 6 perc

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: "Szép nap a mai! Az év eddigi legjobb játékával sikerült nagyon komoly bravúrt elérnünk az igen erős balatonfürediekkel szemben. Összeszedetten, taktikusan és elszántan kézilabdáztunk. Úgy érzem, a mérkőzés kulcsa a nyitott védekezésünk volt, amely megfékezte az ellenfél veszélyes átlövőit. Most kell szerénynek maradni, s tovább dolgozni a hasonló skalpokért."

JÁTÉKOS SZEMMEL

Krakovszki Bence: „A meccset nem kezdtük olyan jól, de nagyon hamar belerázódtunk. A védekezésünk rendben volt és támadásban is nagyon éreztük egymást. Nagyon jó kapus teljesítményünk volt, és jobban is akartunk ezt a győzelmet, mint az ellenfél. Nagyon büszke vagyok a csapatra és arra, hogy ennyire akartunk.”

2019 MÁR 28 18:14:42/