Sikeres EHF- mesteredzői vizsgák

A Nemzeti Kézilabda Akadémia három kiváló edzője tett sikeres EHF-mesteredzői vizsgát. Imre Vilmos, a NEKA férfi szakágvezetője, egyben a férfi junior válogatott szövetségi edzője, Gyurka János NEKA-edző, a férfi ifjúsági válogatott szövetségi edzője és dr. Woth Péter NEKA edző, a női ifjúsági válogatott edzője a Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központja által indított licencszerző EHF Mesteredzői Tanfolyamát végezte el.

A kurzuson részt vevő edzők a két féléves EHF/MKSZ–NEK Mesteredző tanfolyam végén szakdolgozatukat sikerrel megvédték. A tanfolyamon olyan jeles személyiségek oktattak, mint prof. Dr. h.c. Mocsai Lajos, prof. Dr. Radák Zsolt, prof. Dr. Balogh László, Dr. Sterbenz Tamás és Dr. Tállai András.

A mesteredzők a szakdolgozat angol nyelvű változatát elküldik az Európai Kézilabda Szövetségnek elfogadásra. Ezután kapják meg az EHF-től az EHF mester licenszet, mely egy életre szóló végzettséget igazol, de 2 évente továbbképzésen kell érvényesíttetni. Kovács Péter az EHF küldöttjeként vizsgaelnöki szerepet töltött be.

Gratulálunk a sikeres vizsgához!


2018 FEB 15 12:58:28/