Sikeres őszi szezon – férfi szakág

Rendkívül eredményesen szerepelnek a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatai a különböző korosztályos bajnokságokban. A NEKA tíz kategóriában indul, és többnyire az élen vagy a dobogós helyek egyikén áll a téli szünet előtt, megelőzve a nagy riválisokat.

A férfi bajnokságokban kiválóan helyt álltunk. Az NBI/B-ben a 11. helyet foglaljuk el, de fiatal játékosainknak rendre idősebb ellenfelekkel szemben kell bizonyítaniuk és edződniük. Az itt szerzett tapasztalatokból jövőbeli pályafutásuk során tanulhatnak.

Az NBII-ben szereplő együttesünk 10 győzelemmel és egy döntetlennel vezeti a tabellát, a Nagykanizsa és a Hőgyész számít a legnagyobb üldözőnek.

A férfi ifjúsági bajnokságban is a NEKA áll az élen, megelőzve a Veszprémet és a Tatabányát. Ebben a korosztályban rendkívül szoros a küzdelem, és csak néhány pont választja el a riválisokat, így a végső győzelemért is nagy csata várható tavasszal.

Az ifjúsági II- osztályban ötödikek vagyunk, fiatal csapatunk számára a rutinszerzés és a minél több mérkőzésen való részvétel a cél.

A serdülők között az Akadémia csapata áll az első helyen a nagy vetélytársak, a Ferencváros és a Tatabánya előtt. Kis különbség van az éllovasok között, így minden mérkőzésen maximális koncentrációra lesz szükség.

A sikeres tavaszi folytatásban bízva kijelenthető, hogy csapataink több bajnokságban is aranyesélyesnek számítanak.

Fotó: Tompos Gábor

2017 DEC 21 10:48:27/