Sikeres rajt az ifjúsági II. osztályban
Győzelemmel kezdett a NEKA fiúcsapata az ifjúsági II. osztályú bajnokságban. Kopornyik Zsolt együttese a Nemesvámost fogadta és hatgólos félidei vezetés után végül 34-27-re nyert.

Férfi ifjúsági II. o.

NEKA II. – Bajnok DSE Nemesvámos 34-27 (19-13)

NEKA: Majer Á., Móri M. (kapusok), Kiss L., Bock M. 3, Krakovszki Zs. 6, Krakovszki B., Velencei V. 2, Zatureczki K. 6, Tárnoki M. 4, Szeverényi B. 1, Buri A. 2, Bozi M. 4, Papp B. 4, Paizs M., Kis Molnár M. 2, Gonda T. edző: Kopornyik Zsolt

Nemesvámos: Gyene 3, Kerekes, Kara 2, Zsadányi 1, Varga, Szalai, Sipos 9, Sátor 3, Illés, Hegyi 3, Fenyvesi 1, Dobrai 4, Császi, Benki 1 – edző: Török Lajos

Hétméteresek: 3/3, illetve 5/4

Kiállítások: 10, illetve 8 perc

Majer Ákos: „Nem kezdtük jól a mérkőzést, azonban a félidő második részében magunkra találtunk. A felkeményedett védekezesnek köszönhetően meg tudtuk zavarni az ellenfelet. Gyors lerohanásgólokat szereztünk, így a félidőben hatgólosra nőtt az előnyunk. Szünet után tartani, majd növelni tudtuk a különbséget, azonban a végén elkövetett technikai hibák miatt a végeredmény hétgólos győzelem lett. Teljesíteni tudtuk az edzőnk által kijelölt feladatokat, ennek különösen örültünk. Gratulálok a győzelemhez.”

Bozi Máté: A mérkőzés elején nem állt  össze a védekezésünk igazán, de a jó kapus teljesítménynek és támadásban a sok gyors gólnak köszönhetően előnyhöz jutottunk, amit majdnem teljesen a meccs végéig sikerült fent tartanunk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

Papp Bertalan: „A mérkőzés elején nem voltunk összeszedettek, de  az első félidő második felére összeállt a védekezésünk amihez  egy jó kapusteljesítmény párosult. Ennek köszönhetően sok gyors gólt szereztünk amivel megalapoztuk az előnyünket, ezt végig tudtuk tartani. Gratulalok a csapatnak az eredményhez!”

Buri Attila: „A mérkőzés elején nem volt összeszedett a védekezés és a támadójáték sem volt az igazi. De az 1.félidő végére  szereztünk egy előnyt amit tudtunk tartani is. Volt elég  akarat bennünk, hogy megnyerjük a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak!”

fotó: Tompos Gábor

2018 SZE 12 21:02:19/