Spekhardt Gergő Vecsésre igazolt
A NEKA idén végzett játékosa, Spekhardt Gergő a következő szezontól az NBI-es újonccsapathoz, a Vecséshez igazolt.

Kiváló beállósunk, aki a junior válogatottal szerepelt az Európa-bajnokságon, ezen a héten csatlakozott a kerethez, ahol máris elkezdte a felkészülést új társaival.

„Nagyon megörültem, amikor meghallottam, hogy a Vecsés érdeklődik irántam. Egy újonc csapatról van szó, de rettentő bizakodva nézek az év elé. Az Akadémiáról több edző véleményét kikértem és csak dicsérték a vecsési mester munkáját. A több játéklehetőség miatt döntöttem Vecsés mellett, mert úgy gondolom, hogy ebben a korban fontos, hogy minél több meccsrutint szerezzek. Az első benyomásom nagyon pozitív, az edző rendkívül szimpatikus, a csapattársak is örültek érkezésemnek, mert a junior válogatottal való Eb-szereplés miatt csak később tudtam csatlakozni hozzájuk. Szeretem az új kihívásokat, az biztos, hogy nem lesz könnyű, de bízom a csapatban, törekszünk a tőlünk telhető legjobb eredmény elérésére.” – mondta el Spekhardt Gergő.

Sok sikert kívánunk Gergőnek a jövőben is!

Az idei végzősök közül Schäffer Zsolt (Tatabánya), Kerkovits Gyula (Csurgó), Gábor Marcell (Cegléd), Simotics Mátyás (Budakalász), Váczi Milán (Budakalász), Spekhardt Gergő (Vecsés), Horváth Laura (Budaörs), Szabó Kitti (Vác), Schatzl Natalie (Érd) és Vörös Szimonetta (Eger) szerepel az élvonalban.

fotó: Tompos Gábor

2018 AUG 04 08:16:14/