Sportszerű serdülő házi rangadó
A fiú serdülő I. osztályú bajnokságban a NEKA két együttese játszott egymás ellen. 

A mérkőzésen az I. csapat a félidőben három góllal vezetett, majd nőtt a különbség, és végül hatgólos sikert arattak Kopornyik Zsolt tanítványai.

Fiú serdülő I. o.: 

NEKA I. – NEKA II. 27-21 (10-7)

NEKA I.: Takács Á., Temesvári G., Kovács D. 3, Damjan J. 3, Krakovszki Zs.3, Igali G. 6, Kecskés L., Tárnoki M. 2, Csengeri H. 4, Szeverényi B. 1, Papp D., Buri A. 1, Dávid M., Papp B. 2, Gonda T. 2 – vezetőedző: Kopornyik Zsolt

NEKA II.: Kovács A., Móri M., Lámfalusi P., Krakovszki B. 2, Velencei V., Kathi S. 1, Matisz L., Kiss L. 2, Zsiros B., Kosztoványi A. 1, Bozi M. 5, Pergel A. 5, Paizs M. 4, Molnár R. 1, Nyéki I., Kis Molnár M. – vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Hétméteresek: -, illetve 5/3

Kiállítások: 2, illetve - perc

Mestermérleg:

Kopornyik Zsolt: "Továbbra is elégedetlen vagyok a védőjátékunkkal. A játékosaimtól sokkal több tüzet és tudatosságot várnék el a megbeszéltek alapján. A mérkőzés tempója szolgálta fejlődésünket, hibáinkkal tisztában vagyunk, igyekszünk javítani rajtuk. Gratulálok a kettes csapatnak!"

Lehőcz Zoltán: "Úgy érzem, ismét sikerült előrelépnünk az előző héthez képest. Az első félidei védekezésünkre, valamint a mérkőzés tempójára támaszkodhatunk a jövőben. Örülök, hogy sikerült egy jó mérkőzést játszanunk, s nem sérült meg senki. Gratulálok az egyes csapatnak!"

Játékos szemmel:

Krakovszki Zsolt: „A meccs nagyon szorosan kezdődött, ellenfelünk nagyon jól tartotta magát. A védekezésünk nem állt össze az elején, de a második félidőben el tudtunk lépni gyors gólokkal az ellenféltől és ezt meg tudtuk tartani a végéig. Gratulálok a NEKA II- nek, jól küzdöttek!"

Tárnoki Márkó: „A mérkőzést nem kezdtük rosszul, egy kicsit el is tudtunk lépni a másik csapattól. Voltak jobb periódusaink is a mérkőzés során, de védekezésben koncentráltabbnak kell lennünk a továbbiakban. Összeségében gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

Kovács András: „Az első félidőben jól tartottunk magunkat, jó volt a védekezés és a kapusteljesítmény is. Viszont a szünet után kijött az, hogy az 1-es csapat már egy éve együtt játszik, és azért mi is elfáradtunk.”

Andrej Pergel: "Jó tempóval kezdtük a meccset, jól védekeztünk, azt csináltuk amit az edzőnk kért tőlünk. Tetszett a csapat hozzáállása, második félidőben a támadás volt jobb, védekezésben megint az agresszivitás hiányzott. Jó volt a kapus teljesítmény, de annak ellenére, hogy kikaptunk nagyot léptünk előre a játék minden területén, mind védekezésben mind támadásban az előző meccsekhez képest."

fotók: Tompos Gábor

2018 SZE 14 19:46:15/