Szijártó Helga Csurgón folytatja

Az NBI/B-ben szereplő Csurgó női kézilabda klub szerződtette Szijártó Helgát, a Nemzeti Kézilabda Akadémia balkezes játékosát. A 18 éves jobbszélső négy évet töltött az Akadémián, számos bajnoki siker részese volt, és kétszer is díjazták a „Jó tanuló- jó sportoló” pályázat keretében.

„Már év vége előtt megkeresett a csurgói egyesület, hogy számítanak rám, szerződést ajánlottak. Akkor még kérdéses volt, hogy felvesznek- e az egyetemre, és mivel a sérülésem miatt nem sikerült a felvételi, újra megkerestek és azt mondták, hogy a sérülésből felépülve is számítanak rám. A múlt héten volt egy három napos csapatösszetartás, ahol az új edzővel és az új lányokkal ismerkedtünk. Az új edzőnk fiatal, jó edzéseket tart, bízom benne, hogy a csapat jól összeáll. Remélem, januárra teljesen felépülök és a szezon második felében sokat játszhatom és ezzel hozzájárulhatok a Csurgó sikereihez” – mondta el Helga.

Szijártó Helga tavasszal az utolsó bajnoki meccs előtti edzésen szenvedett elülső keresztszalag-szakadást, a júniusi műtétet követően jelenleg gyógytornára jár, de mindenki bízik a mielőbbi felépülésben.

Gratulálunk és sok sikert kívánunk!

Fotó: csnkc.hu


2017 AUG 16 08:11:15/