Szucsánszki Zita a Balatonnál kezdte el az edzéseket

AZ FTC-Rail Cargo Hungaria kézilabdacsapatának válogatott irányítója évek óta Balatonlellén nyaral, így az erőnléti edzéseket a szomszédos városban, Balatonbogláron végzi. Szucsánszki Zita jól ismeri a körülményeket, hiszen tavaly is a Nemzeti Kézilabda Akadémia vendégszeretetét élvezte, és idén is visszatért hozzánk.

„Örülök, hogy adva van ez a lehetőség, hiszen a közelben nem tudnék ilyen jól felszerelt helyen edzeni, nagy segítség ez nekem. A klubom norvég erőnléti edzője valamennyi játékosnak egyéni feladatokat írt össze júliusra, így két héten keresztül minden reggel a konditeremben edzem, hogy megfelelő formába kerüljek, mire a Fradinál elkezdődik az alapozás."

A Ferencvárosnál július 18-án indul a felkészülés, a csapat a második héten Sepsiszentgyörgyön edzőtáborozik, ahol több felkészülési mérkőzés vár a lányokra, köztük Monori Orsolyára is, aki kölcsönben játszott a NEKA-nál, most pedig visszatér a zöld-fehérekhez.

„Látom, hogy minden adva van az Akadémiánál a jó színvonalú munkához, és ahhoz, hogy képzett játékosok kerüljenek ki innen. Miután a magyar női junior válogatott a szezon során valamennyi NBI-es csapattal megmérkőzik Bogláron, várhatóan a Fradival az új csarnokot is megismerhetjük majd” – mondta el Szucsánszki Zita.


2016 JÚL 11 14:45:01/