Tatabányán remekeltek a serdülő fiúk
A serdülő bajnokságban haramadik helyen álló NEKA a negyedik Tatabányához látogatott, és kétgólos félidei vezetés után végül magabiztosan, 27-18-ra nyertek. Kopornyik Zsolt együttese továbbra is tartja pozícióját, és megvan az esélye a rájátszásba-jutásra.

Fiú serdülő bajnokság I. o.:

Grundfos Tatabánya KC – NEKA 18-27 (10-12)

Tatabánya: Barna 4, Batta, Bogyó, Gálfi 7, Kádár 3, Marx, Mucsi, Rosta 1, Vincellér, Weiler 1, Zovits, Lukács 2 – edző: Nagy Péter

NEKA: Nagy T., Takács Á. (kapusok), Kovács D. 2, Major M., Kepess J. 4, Igali G. 2, Bock M. 4, Széles N. 1, Ilic Z. 1, Temesvári G. 4, Bognár N. 3, Papp T., Kecskés D. 4, Krakovszki Zs. 1 – edző: Kopornyik Zsolt

Kiállítások: 2, illetve 2 perc

Hétméteresek: 3/2, illetve 1/1

Kopornyik Zsolt: „A Tatabánya igazolta jó formáját, magas színvonalú mérkőzésen a vártnál alacsonyabb tempóban játszottak a csapatok. Második félidei higgadtságunknak köszönhetjük a győzelmet.”

Bognár Nándor: „Nagy rangadóra számítottunk, hiszen a Tatabánya ellen idegenben játszani a szezon egyik legnehezebb meccse. Az első percről kezdve jól működött a védelmünk és ez elég önbizalmat adott a támadásokhoz is. A félidőben kettővel vezettünk, amihez jött egy 6-0-s roham a második félidő elején, amivel már zsebben volt a meccs. Jól küzdöttünk, megyünk tovább, gratulálok a csapatnak.”

Takács Ákos: „Kicsit bennragadtunk az öltözőben meccs elején, de szerencsére hamar ki jöttünk onnan és a félidőben vezettünk hárommal. A második félidőben jó volt a védekezésünk, ebből sok lerohanás-gólt lőttünk és végül 9 góllal tudtunk nyerni. Gratulálok a csapatnak!

Kepess János: "A mérkőzés elején nem úgy működött a védekezésünk, ahogy kellett volna, támadásban is voltak pontatlanságok. A félidő végére azonban összeszedtük magunkat és 2 gólos előnnyel mentünk az öltözőbe. A második félidőben a magabiztos támadásvezetéssel és a fegyelmezett védekezésünkkel meg tudtuk nyerni a mérkőzést! Gratulálok a csapatnak!"

Fotók: Farkas Anita

2018 ÁPR 13 05:50:28/