Tovább tart a lendület
Sorozatban ötödik győzelmét aratta a NEKA II. fiú serdülőcsapata, amely a szerdai játéknapon a tabella negyedik helyén álló Budaörs otthonában aratott 24-22-es sikert.

Lehőcz Zoltán együttese remek teljesítményt nyújt a tavaszi fordulóban, ezúttal is olyan ellenféllel szemben nyert, amely ősszel két ponttal távozott Balatonboglárról.


Fiú serdülő I. osztály-Nyugat, 22. forduló

Moyra-Budaörs Handball – Nemzeti Kézilabda Akadémia II. 22–24 (10–10)

Budaörs, Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand, 30 néző

Vezette: Budai–Bock Krisztián, Ifj. Rácz László

Moyra-Budaörs Handball: Asbolt O., Szerdahelyi G., Torma B. (kapusok) – Katus B. 10 (2), Kirchof T. 3, Orbán I. 3, Nagy–Jávori B. 2, Neukum Z. 2, Liziczay B. 1, Vida G. 1, Juhász G., Kovács B. Matuszka Á., Puskás M. Vezetőedző: Tuba Kovács Ervin

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Horváth D., Kovács A. (kapusok) – Kathi S. 5, Kiss L. 5, Pergel A. 5, Bozi M. 4, Krakovszki B. 4 (1), Zsiros B. 1, Dósa H., Kis Molnár M., Kosztoványi A., Lámfalusi P., Paizs M., Tisza L., Velencei V. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Hétméteresek: 3/2 illetve 2/1

Kiállítások: – illetve 4 perc

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: "Nagyon nehéz, harcos, s a korosztályhoz mérten magas színvonalú mérkőzést sikerült megnyernünk egy kiváló ellenféllel szemben. A találkozó végig szorosan alakult, gyakran változott a vezető csapat kiléte, így különösen értékes, hogy a végjátékban nekünk sikerült felülkerekedni. Győzelmünk kulcsa ismételten a védekezés volt. Gratulálok a fiúknak!"

JÁTÉKOS SZEMMEL

Krakovszki Bence: „A meccset nagyon jól kezdtük, remekül összeállt a védekezésünk. A támadásban volt pár hibánk, de szerintem nem csak a játékunkkal nyertük meg a mérkőzést, hanem hogy szívből és sokkal jobban akartuk ezt a győzelmet.”

Bozi Máté: „Egy nagyon pörgős, küzdős meccset játszottunk. A mérkőzés folyamán végig kiegyenlítetten, fej-fej mellett haladtunk az ellenfelünkkel. A védelmünk szinte egész mérkőzésen jól működött, viszont a támadójátékunkon van még mit javítani és a jövőben ezen fogunk dolgozni. Gratulálok a csapatnak, ismét egy nagy győzelem volt!”

Kathi Sándor: „Szorosan indult a mérkőzés, a védekezés egész jól összeállt. A támadásban voltak pontatlanságok, a második félidőben egy kicsit beragadtunk, de sikerült felállni, megfordítani a mérkőzést és megtartani az előnyt. Gratulálok az egész csapatnak és Zolinak is, nagyon fontos győzelem volt. Jó pihenést az egész csapatnak kellemes ünnepeket mindenkinek.”

fotó: Farkas Anita

2019 ÁPR 17 20:44:30/