Továbbra is élen áll a NEKA

A férfi ifjúsági bajnokság szerdai fordulójában a NEKA a Vác otthonából hozta el a két pontot, így továbbra is a tabella élén áll.

Férfi ifjúsági bajnokság, I. o. Váci KSE – NEKA 27-31 (14-14)

NEKA: Jónás Bálint, Majer Ákos (kapusok), Győrvári Tamás, Kecskés Bence 4, Molnár Ádám 3, Pál László, Dely Márton 3, Tóth Patrik 4, Kovács Gergő 4, Bálint Bence 9, Bartha Bence, Szabó Pál, Fülöp Nándor 2, Kollonay Zoltán, Klucsik Roland, Kecskés Dániel 2, vezetőedző: Imre Vilmos

Hétméteresek: 1/1, illetve 3/3

Kiállítások: 0, illetve 6 perc

Imre Vilmos: "Két ellentétes félidőt produkáltunk, az elsőben a hazaiak ránk erőltették az akaratukat, nagyon sok átlövésgólt kaptunk, és rossz ritmusban kézilabdáztunk. A második félidőben a feljavult védekezésünknek és kapusteljesítményünknek köszönhetően szereztük meg a két pontot. Nehéz meccs volt."

Kovács Gergő: "A meccs számunkra nehezen indult, nem volt bennünk tűz az első félidőben, aztán szünet után összeszedtük magunkat és egy rangadót tudtunk nyerni idegenben. Gratulálok a csapatnak!"

Molnár Ádám: "Az első félidőben a buszban maradtunk, dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést és csak futottunk az eredmény után. A második félidőben feljavult a védelmünk és a kapusteljesítmény is, küzdős mérkőzésen szereztünk két pontot, gratulálok a csapatnak!"

Fotó: Farkas Anita

2017 NOV 09 14:29:02/