Továbbra is hibátlan a NEKA

Negyedik mérkőzését is megnyerte a NEKA férficsapata az NBII-es kézilabda-bajnokságban. Imre Vilmos együttese 40-36-ra győzött Siklóson, így százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát.

NBII férfi felnőtt bajnokság MK Pelikán Siklós – NEKA 36 -40 (20 - 21)

 játékvezetők: Kiss Zoltán és Papp Tibor

Siklós: Sztárai P 2, Sipos T 3, Virág L 3, Géczi B 7, Szenttamási K 2, Katona D, Sárosi B, Lépold R, Sipos V, Torzsás T, Kovács R 1, Temesvári Z 12, Borbás D 1, Werner R 5, edző: Balog Zoltán

NEKA: Majer Ákos, Jónás Bálint (kapusok), Bálint Bence 9, Kecskés Dániel 1, Molnár Ádám 8, Bognár Nándor 3, Kecskés Bence, Dely Márton 4, Klucsik Roland 3, Tóth Patrik 7, Szabó Pál 1, Bartha Bence 4, Fülöp Nándor, Széles Nándor, edző: Imre Vilmos

kiállítások: 8 ill. 8 perc

hétméteresek: 2/2 ill. 2/1

Tóth Patrik: "Egy olyan csarnokban játszottunk, amihez nem vagyunk hozzászokva, és nehezen tudtunk alkalmazkodni a csúszós pályához. Az első félidőben nem is tudtunk ellépni az ellenféltől, de a másodikban nagyobb tempót tudtunk menni, és volt amikor 6-7 góllal is tudtunk vezetni – ezt az előnyt kihasználva megnyertük a mérkőzést! Gratulálok a csapatnak!"

Molnár Ádám: "Az első félidőben eléggé megilletődötten jött ki a csapat a pályára, és a védekezés sem állt össze. Miután felvettük a meccs ritmusát, domináltunk támadásban, amivel meg is tudtuk nyerni a mérkőzést."

Fotó: Farkas Anita

2017 OKT 17 14:21:22/