Továbbra is hibátlan a NEKA ificsapata
A férfi ifjúsági II. osztályú bajnokságban 35-28-ra nyert a NEKA II. a Budai Farkasok otthonában. Kopornyik Zsolt együttese harcos játékkal fontos pontokat szerzett, így hét forduló után százszázalékos mérleggel vezeti a tabellát.

Férfi ifjúsági II. o.:

Budai Farkasok NKFT – NEKA II. 28-35 (13-15)

Budai Farkasok: Dóczi Botond 4, Farkas 1, Balla 4,, Horváth D., Hunyadvári 6, Kulin, Orbán 1, Szerencsés, Dóczi B., Mészáros 3, Orbán L. 1, Matuszka 7, Rozgonyi 1 – vezetőedző: Tuba Kovács Ervin

NEKA II: Temesvári G. 6, Kovács D. 3, Krakovszki Zs. 3, Papp T. 6, Bock M. 2, Igali G. 4, Zatureczki K. 3, Tárnoki M., Dombi S., Takács Á., Majer Á., Szeverényi B. 6, Buri A., Bozi M. 1, Papp B. 1, Jajic D. – vezetőedző: Kopornyik Zsolt

MESTERMÉRLEG:

Kopornyik Zsolt: „Rendkívül nagy terhelést kapnak a játékosok, túl sok mérkőzést játszunk. Örülünk nagyon, hiszen hatalmasat küzdöttünk, harcoltunk, dicséretet illeti fiúkat.”

JÁTÉKOS SZEMMEL:

Bozi Máté: „Kicsit nehezen indult a mérkőzés, nem voltunk elég koncentráltak. A második félidőre egészen jól összeálltunk és egy nem tökéletes játékkal, de nagy akarattal sikerült egy nagyon fontos 7 gólos győzelmet aratnunk! Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

Papp Bertalan: „A mai egy nagyon fontos mérkőzés volt a csapat számára. Ennek ellenére sajnos nem volt túl sok időnk együtt felkészülni, ami meg is látszott a játékunkon, nem voltunk összeszedettek, viszont az akarattal és a nagy tempó diktálásával sikerült megszerezni a két pontot. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

Bock Milán: „Nem sok időnk volt felkészülni, sőt, rossz időpontban is játszottunk, ami egy szenvedős meccset eredményezett. Sok ziccert hagytunk ki az első félidőben, a védekezés sem állt össze úgy ahogy kellett, de a második félidőben felerősödtünk hátul, így az utolsó 10 percben el tudtunk lépni. Gratulálok a csapatnak!”

Temesvári Gábor: „Egy nagyon pörgős jó iramú meccsre számítottunk, ami az utolsó percekben fog eldőlni, és ez a számításunk be is igazolódott. Egész jól működött a támadójátékunk, azonban a védelmet nem tudtuk igazán összeszedni, ezért elég sokszor átlőttek minket. Folyamatosan 2-3 gól volt a különbség, de a végén egy-két indításnak és gyors gólnak hála tudtuk még növelni a különbséget. Gratulálok a csapatnak!”

Igali Gergő: „Elsősorban szeretnék gratulálni a csapatnak, hiszen egy rettenetesen nehéz mérkőzésen szereztünk két pontot. Úgy gondolom az eredmény kissé csalóka, hiszen a találkozó az 53. percig teljesen nyitott volt, bármelyik oldalra billenhetett volna a mérleg. Az összecsapás elején kissé álmoskásak, dekoncentráltak voltunk, szerencsére viszonylag gyorsan sikerült átesni a holtponton, így sokkal eredményesebbek és keményebbek tudtunk lenni. Véleményem szerintem a győzelmünk kulcsa az állóképességünk volt, hiszen mikor az ellenfélen már lehetett látni, hogy teljesen kimerültek, akkor tudtunk egyet kapcsolni a sebességen, így a lerohanásból szerezett gólokkal meg tudtuk őket törni. Óriási pozitívum számomra, hogy bár voltak hullámvölgyek a játékunkban, végig a kezünkben tudtuk tartani a mérkőzést, és mindig volt tartás a csapatban. Természetesen voltak hibák a mérkőzésen, de napról napra azon leszünk, hogy az elkövetkezendő mérkőzéseken egyre jobban le tudjuk ezeket csökkenteni. Még egyszer szeretnék gratulálni a csapatnak, fontos két pont volt!”

fotó: Farkas Anita

2018 NOV 14 22:23:33/