Továbbra is hibátlanul
Huszadik mérkőzését 26-24-re nyerte meg a már bajnok NEKA II. csapata az ifjúsági II. osztályban, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll a tabella élén.

Férfi ifjúsági II. osztály-Nyugat – 23. forduló

Nemzeti Kézilabda Akadémia II. – CYEB Budakalász II. 26–24 (14–12)

Balatonboglár, NEKA Csarnok, 20 néző

Vezette: Bábos Marcell, Papp Richárd Csaba

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Dávid M., Majer Á. (kapusok) – Kecskés L. 5 (2), Pergel A. 4, Csengeri H. 3, Paizs M. 3, Bozi M. 2, Buri A. 2, Csiki B. 2, Krakovszki B. 2, Bognár P. 1, Jajic D. 1, Rusznák P. 1, Tisza L., Velencei V., Zsiros B. Vezetőedző: Kopornyik Zsolt

CYEB Budakalász II.: Lopez–Filkorn N.F., Szlávik P. (kapusok) – Zanati Á. 10 (2), Králl R. 4, Vrhovina D. 4, Stumpfel R. 3, Likavcsán J. 2, Osoha Gy. 1, Szabó D., Szepesi G. Vezetőedző: Kántor Gábor

Hétméteresek: 2/2 illetve 3/2

Kiállítások: 6 perc illetve –

JÁTÉKOS SZEMMEL

Rusznák Patrik: A meccs első félidejében jól játszottunk, el is tudtunk lépni az ellenféltől négy góllal. A második játékrészben visszaesett a csapat teljesítménye, így kicsit szorosabb lett a meccs vége a kelleténél. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

Majer Ákos: Hullámzó játék jellemezte a meccset, de a végén mi örülhetünk. Gratulálok a csapatnak, hogy itthon tudtuk tartani a 2 pontot.”

Bognár Patrik: „A mérkőzés első félidejében négygólos előnyre tettünk szert, ám a szünet után visszaesett a figyelmünk, ezáltal szorosabb végjáték alakult ki. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.” 

fotók: Tompos Gábor 

2019 ÁPR 26 22:42:03/