Újabb két pont
Hazai pályán gyűjtötte be a két pontot a NEKA II. a fiú serdülőbajnokságban, ahol 29-22-re nyertünk a Komló ellen. Lehőcz Zoltán együttese a 8 gólt szerző Angebrandt Ákos vezérletével szünetben már négy góllal vezetett, de a hajrára felzárkózó ellenfél ellen még az utolsó lendületre is szükség volt.

Serdülő I. osztály-Nyugat – 6. forduló:

Nemzeti Kézilabda Akadémia II. – Sport36–Komló 29–22 (16–12)

Balatonboglár, NEKA Csarnok, 30 néző

Vezette: Füzi Attila, Polgár Viktor

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Csányi P., Fekete Á., Széll R. (kapusok) – Angebrandt Á. 8 (3), Kovács T. 5, Kathi S. 4, Rácz D. 3, Kosztoványi A. 2, Kun D. 2, Terjék R. 2, Brucker B. 1, Nyéki I. 1, Tokodi D. 1, Bali B., Schopper M., Viski Sz. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Sport36–Komló: Benkő M., Deák D. (kapusok) – Ivicz M. 7, Bazsa V. 5, Varga Sz. 4 (2), Begovácz M. 3, Hörnyéki Sz. 2, Varga R. 1, Hegedüs B., Horváth L., Kaluzsa E., Molnár Á., Tölgyesi L., Zsalakovits D. Vezetőedző: Nagy Zoltán

Hétméteresek: 3/3 illetve 3/2

Kiállítások: 2 perc illetve 6 perc

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: "Borzasztóan hullámzó mérkőzés volt, háromszor kellett megnyernünk. Helyenként nagyon jó játékot mutattunk, de voltak érthetetlenül gyenge periódusaink is. Örülök, hogy végül a nyitott védelemmel sikerült megtörni az ellenfelet, de sok munka van még ..."

JÁTÉKOS SZEMMEL

Angebrandt Ákos: „Az elején volt egy kis hullámvölgy, amiből sikerült kilépnünk, aztán felébredt a csapat és nagyon nagy lendülettel tudtunk kézilabdázni. A nagyszerű csapatjátéknak köszönhetően meg tudtuk szerezni az előnyt.”

Rácz Donát: „Először is gratulálok a csapatnak. Egy kis technika hiba zavarta meg a meccs kezdetét, ami egy kicsit kizökkentette a srácokat a meccs elején és ezt kihasználva a Komló ellépett 3 góllal. Szerencsére hamar felébredtünk és 3-4 góllal sikerült fordítani az eredményt. A játékunkat hullámvölgy jellemezte, amit mindenképpen javítanunk kell. A második félidőben újra magunkra hoztuk ellenfelünket. Ezután már egy magabiztos különbségre tettünk szert, amit a végén 7 góllal le is zártunk. Szerintem egy jó meccset játszottunk, de itt nem szabad megállnunk és dolgoznunk kell tovább.”

fotók: Tompos Gábor

2019 OKT 08 20:33:36/