Újra Bogláron az FTC
Ismét Balatonbogláron a Ferencváros női kézilabdacsapata. A zöld-fehérek júliusban két napon át vettek részt felméréseken a Nemzeti Kézilabda Akadémián, a héten pedig a bajnoki szezonra való felkészülés jegyében tértek vissza.

Az edzések és csapatépítő programok mellett, az ugyancsak akadémiánkon gyakorló Debrecen női együttese is jó edzőpartnernek bizonyul. Ellenük két zárt kapus edzőmérkőzés is vár Elek Gábor játékosaira. Természetesen a csapattal gyakorol a NEKA-nevelésű válogatott beállós, Pásztor Noémi is, aki elszántan készül a következő szezonra.

„Nagyon jól érzem magam a Fradiban. A múlt idényben furcsa volt, hogy a Bajnokok Ligája mérkőzéseken nem játszhattam, ezért nem voltam annyira meccsben mint a többiek, de idén végre minden sorozatban pályára léphetek. Folyamatosan tanulok, van még bőven miben fejlődnöm, de azon vagyok, hogy a legjobbat kihozzam magamból. A boglári felkészülési hét programjában erőnléti edzés, futás és kondiedzések szerepelnek, emellett a taktikai elemek összehangolása, és fejlesztése a fő szempont. A legnagyobb hangsúlyt a védekezés erősítésére fektetjük. Sokszor a DVSC csapatával edzünk együtt, és két edzőmeccsünk is van ellenük, ami nagyon jó lehetőség a gyakorlásra. Sok közös programunk is lesz, grillezés, hajókázás, és az avatásra is sor kerül csütörtökön. Ezek mind a csapatkohéziót erősítik. Az akadémián nyugodt körülmények között, csak a kézilabdára kell koncentrálnunk, élvezzük az ittlétet, de közben keményen dolgozunk céljainkért” – mondta el honlapunknak Pásztor Noémi.

A keret tagjai valóban a maximumot nyújtják minden edzésen, de közben a Balaton közelsége is jó alkalmat nyújt a kikapcsolódásra és regenerálódásra. 

fotó: FTC


2019 JÚL 31 12:05:14/