Uros Borzas kölcsönben Tatabányán
Egykori növendékünk, Uros Borzas a szezon végéig kölcsönben a Grundfos Tatabánya csapatához került. 

A Telekom Veszprém 19 éves tehetséges játékosa korábban már bemutatkozott a bakonyi klub NBI-es mérkőzésein, de az utóbbi időben főként az NBI/B-s bajnokságban lépett pályára. Az átlövő, novemberi kézsérülése miatt keveset szerepelt a Veszprémben, de a bajnokság következő hónapjaiban Vladan Matics együttesében léphet pályára a magyar bajnokságban, illetve az EHF-kupában.

„Természetesen nagy megtiszteltetés számomra, hogy Tatabányán bizonyíthatok, ez egy nagy előrelépés lehet a karrieremben, hiszen megmérettethetem magam a nemzetközi és az NBI-es bajnokságban is. Várom a rajtot, és azt is, hogy teljes legyen a csapat, hogy megismerjem a többi csapattársamat is, akik most Magyarországért, illetve saját nemzetükért küzdenek a dániai világbajnokságon. Úgy gondolom, hogy megfelelő mennyiségű játéklehetőséget fogok kapni, és csak rajtam múlik, hogy fogom ezt kihasználni. Tatabányán lehetőség van a fejlődésre, hiszen nap mint nap tudok tanulni a profi és rutinosabb játékosoktól, az új edzőtől és a szakmai stábtól egyaránt.” – mondta el Uros Borzas.

Uros Borzas jelenleg a junior válogatott balatonboglári összetartásán együtt készül a hétvégi nemzetközi tornára Schäffer Zsolttal, ifj. Rosta Miklóssal, Deményi Xavérral és Rozner Kevinnel, akikkel a jelenleg harmadik helyen álló Tatabányában együtt küzdenek majd a klubért.

Sok sikert kívánunk!

fotó: Uros Borzas/facebook

2019 JAN 14 16:09:49/