Válogatott nagyüzem Balatonbogláron

Miközben a női junior válogatott NBI-es ellenfelekkel mérkőzik meg a héten – sorrendben a Kecskemét, az MTK és a Fehérvár lesz az ellenfél –, további két korosztályos nemzeti csapat is a Nemzeti Kézilabda Akadémia létesítményeiben edzőtáborozik.

Ifjabb Kiss Szilárd szövetségi edző a leány serdülő-válogatottal készül a hétvégi lengyelországi tornára. Az Olimpiai Reménységek Versenye elnevezésű nemzetközi négyes tornán a magyar csapat a csehek, a szlovákok és a házigazdák ellen mérkőzik meg péntektől vasárnapig. A keretben nyolc NEKA-játékos szerepel, Vámos Míra, Bánhidi Barbara, Mérai Maja, Kajdon Blanka, Németh Imola, Woth Viktória, Hibácska Blanka és Faragó Luca

Az ifjúsági női válogatott szintén együtt készül pár napig Bohus Bea és dr. Woth Péter irányításával. Az Akadémiát Magera Noémi, Vámos Petra, Schatzl Natalie, Simon Armilla és Szabó Nina képviseli. 

A junior válogatottban is bizonyíthatnak a NEKA növendékei, a hétfői Kecskemét elleni találkozón Máté Fanni, Szabó Kitti, Schatzl Natalie és Vörös Szimonetta kapott lehetőséget. A kerettel készül még játékosunk, Horváth Laura is.

2017 DEC 13 12:12:40/