Válogatott összetartások Bogláron és Dabason
Ezen a héten a női junior, ifjúsági és serdülő kézilabda-válogatottak is közös gyakorláson vesznek részt. A Balatonbogláron és Dabason gyakorló keretekben több NEKA-játékosunk szerepel.

Az új szövetségi edző, Golovin Vlagyimir először találkozott a nyári világbajnokságra készülő U20-as válogatott tagjaival. A háromnapos balatonboglári összetartásra a jelenlegi növendékeink közül Horváth Laura és Szabó Kitti kapott meghívást, míg korábbi kézilabdázóink közül Fodor Csenge, Hornyák Bernadett, Sallai Nikolett, Román Dorina, Kuti Bettina, Dányi Bernadett, Giricz Laura és Pásztor Noémi tagja a keretnek.

Szintén a Nemzeti Kézilabda Akadémia Sportcsarnokban edzőtáborozik ifj. Kiss Szilárd vezetésével a leány serdülő válogatott, melyben Kajdon Blanka, Bánhidi Barbara, Németh Imola, Hibácska Blanka, Vámos Míra, Faragó Luca, Woth Viktória és Mérai Maja képviseli az Akadémiát. A nemzeti csapat hétvégén nemzetközi tornán vesz részt, a boglári viadalon Franciaország, Ausztria és Románia lesznek az ellenfelek. A programot hamarosan közzétesszük. 

A női ifjúsági válogatott Bohus Bea és dr. Woth Péter vezetésével Dabason készül a hétvégi négyes tornára. Olyan neves ellenfelekkel mérkőznek meg a magyar lányok, mint Hollandia, Norvégia és Dánia. A keretben Schatzl Natalie, Magera Noémi, Simon Armilla és Szabó Nina szerepel, mint NEKA-játékos.

2018 MÁR 21 12:18:40/