Veszprémben nyert a NEKA ifjúsági csapata

Fontos idegenbeli győzelmet aratott a NEKA férfi ifjúsági csapata a II. osztályú bajnokságban. Kopornyik Zsolt együttese a Veszprém KKFT otthonában aratott négygólos sikert.

Férfi ifjúsági II. osztály:

Veszprém KKFT Felsőörs II – NEKA II 22-26 (11-13)

NEKA: Bokréta Bence, Tasi Dániel (kapusok), Gáspár Attila 4, Dombi Soma 1, Kis Molnár Máté 3, Krakovszki Bence, Zbiskó Ádám 2, Bozi Máté 6, Kovács Dominik 2, Szeverényi Bence, Paizs Miron 1, Zatureczki Kevin 5, Krakovszki Zsolt 2, Kiss Levente, edző: Kopornyik Zsolt.

Kopornyik Zsolt: "Ez egy olyan mérkőzés volt, amelyiken a döntésképesség dominált. Ügyesen támadtunk, különösen az első félidőben, fontos volt, hogy több játékos is önbizalmat szerezzen. Az ebben a bajnokságban szereplő játékosainknak bátrabban, harcosabban kell kézilabdázniuk. A mentális tényezők erősítésének fontossága az egyéni teljesítményen, és ezáltal a csapatjátékon is érezhető lesz, ez a célunk. A mai győzelem a csapat diadala volt, rendkívül örülök."

Bokréta Bence: "A meccset megfelelő hangulatban és intenzitásában kezdtük, aminek az lett az eredménye, hogy egyből az elején el is mentünk 4-5 góllal. Az első félidő végére kicsit visszaesett a játékunk támadásban, de ezt védekezésben ki tudtuk javítani. A szünetben az edzőnk rendezte a sorokat, ami meg is látszott, mert tudtuk tartani a magabiztos előnyünket. A győzelmünket a küzdésünknek, a jó védekezésnek és a jó kontratámadásoknak köszönhetjük. Fontos győzelmet arattunk, ráadásul idegenben! Gratulálok az egész csapatnak!"

Zatureczki Kevin: "Jól kezdtük a meccset, elmentünk 4-5 góllal. Védekezésünk egész jó volt egy extra kapus teljesítménnyel, támadásban viszont van még mit gyakorolnunk, tanulnunk. Voltak hullámvölgyek a meccsen, volt, hogy feljött a Veszprém 2 gólra, de a végén sikerült kialakítanunk a négygólos győzelmet. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!"

Kovács Dominik: "Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, el is tudtunk lépni már az elején pár góllal. A mérkőzés közben voltak hullámvölgyek, de szerencsére jól ki tudtunk jönni belőlük. Jó volt a védekezésünk és volt egy extra kapusteljesítményünk, így végig vezetve megnyertük a mérkőzést . Gratulálok a csapatnak!"

Fotó: Farkas Anita

2017 OKT 03 17:36:50/