Vetélkedővel egybekötött évzáró a NEKA-nál

Rendkívül sikeres bajnoki szezont tudhat maga mögött a Nemzeti Kézilabda Akadémia, így volt mit ünnepelni az évzáró rendezvényen. A hangulat fokozása érdekében első ízben megrendeztük a NEKASZTÁR vetélkedőt is, melyen mindegyik csapat bemutathatta saját produkcióját. A téma, és a műfaj szabadon választott volt, ennek megfelelően a kánkántól kezdve a híradón át a zenés-táncos produkciókig minden megjelent  a színpadon. 

A dobogón a 2. és 3. helyen holtverseny alakult ki az OSB lánycsapat és az OSB I-es fiúcsapat között, míg az első helyet és a fődíjként járó tortát az ifi lányok nyerték meg a zsűri pontszámai alapján. A közönségíjat - a tapsokat hallva - a fiúk ifi I-es csapata érdemelte volna ki, akik akrobatikus elemekkel tarkított táncos produkciót mutattak be. A vicces és látványos bemutatók mellett megható pillanatok is akadtak, melyek könnyeket csaltak a szemekbe.

A műsorszámok között a játékosok, illetve a szakmai stáb tagjai megkapták a bajnoki érmeket, melyekből egy-egy növendéknek komoly mennyiség jutott. A NEKA lánycsapatai megnyerték az NBI-es junior és ifjúsági bajnokságot, bravúros ezüstérmet szereztek a felnőtt NBI/B-ben, a serdülő bajnokságban szintén ezüst, míg az NBI/B juniorok között bronzérmesek lettek. A férfi szakág triplázott, hiszen az NBII-es felnőtt, az NBI-es ifjúsági és a serdülő bajnokságban is aranyérmes lett a NEKA együttese.

Az évzáró rendezvény szabadtéri vacsorával zárult, ahol a növendékek népszerűségi listáján élen szereplő gyros volt a menü.

Gratulálunk az Akadémia valamennyi tagjának a remek bajnoki szerepléshez, köszönet illet valamennyi szakembert, aki munkájával hozzájárult a szép sikerekhez, és hasonlóan eredményes zárást kívánunk mindenkinek a következő szezonra!

A NEKASZTÁR győztes csapata

...és a fődíj :)

2016 JÚN 08 13:46:42/