Vörös Szimonetta az NBI-es Egerhez igazolt!
A Nemzeti Kézilabda Akadémia újabb végzős növendéke igazolt élvonalbeli csapathoz, hiszen Vörös Szimonetta az Egerben folytatja pályafutását.

 Az NBI-be most felkerült együttes több fiatal és új magyar kézilabdázót szerződtetett, akikkel egyértelműen az a cél, hogy megállják helyüket a legmagasabb osztályban.

Az Egerben folytatja pályafutását két egykori NEKA-szélsőnk is, hiszen az MTK-tól Sallai Nikolett és a jelenleg a junior vb-n szereplő Kuti Bettina érkezik.

Az idén végzett növendékeink közül Kerkovits Gyula (Csurgó), Szabó Kitti (Vác), Horváth Laura (Budaörs) és Vörös Szimonetta (Eger) NBI-es szerződése vált publikussá.

A klub szezonnyitó sajtótájékoztatóján bemutatták az Eger új játékosait, köztük kiváló balszélsőnket, aki már izgatottan néz a jövő elé.

„Elsősorban azért döntöttem az Eger mellett, mert az NB1-be feljutó csapatról van szó, és nagy öröm számomra, hogy végre nagyok között játszhatom. A továbbtanulás szempontjából is kitűnő lehetőségnek bizonyult, így a jövőben az Eszterházy Károly Egyetemre járok majd. A csapat tele lesz fiatal és új játékosokkal, de bízom benne, hogy meg tudjuk állni a helyünket az élvonalban. Mindenképpen a bent maradás lesz a cél, és hogy összeszokjon a csapat. Amikor döntés előtt álltam, a nagyobb távolság miatt először elbizonytalanodtam, de aztán Hajdu Jani bácsi és a szüleim segítségével végül is éltem ezzel a lehetőséggel, és aláírtam az Egerhez. Várom már a következő szezont és azt, hogy hogy csatlakozhassam az új csapattársaimhoz” – mondta el Vörös Szimonetta.

Gratulálunk Sziminek, és további sok sikert kívánunk a pályafutásához!

fotó: eszterhazykesc.hu

2018 JÚL 12 11:49:12/