Zalai iskoláscsapatok a NEKA-n

Idén is folytatódik az Egy nap a NEKA-n kezdeményezés, melynek keretében iskolás gyerekek látogatnak el a balatonboglári Akadémiára. Ezúttal két Zala megyei város, Lenti és Zalaegerszeg fiatal lánycsapatai vendégeskedtek nálunk. 

A délelőtti program egy-egy edzéssel kezdődött, amit Ifj. Kiss Szilárd tartott a kis kézilabdázóknak, majd Fekete György mutatta be az Akadémia működését és felépítését. A közös ebéd után edzőmérkőzés következett Andorka Sándor játékvezetése mellett, A Lenti GÓ-NA SZKKE csapatát Gódor Mihály irányította, aki feleségével, Gódorné Nagy Mariannal együtt alapította a klubot, míg   az Egerszegi KK kispadján Balogh Beatrix, olimpiai ezüstérmes, korábbi 161-szeres válogatott játékos ült.

„Egy éve költöztünk Zalaegerszegre, azóta dolgozom a lányokkal. Nagyon lelkes társaságról van szó, sokat fejlődtek az utóbbi hónapokban. Örömmel jöttünk a NEKA-hoz, a gyerekek csillogó szemmel léptek be a csarnokba és izgatottan várták a programokat” – mondta el Balogh Beatrix, aki edzőinkkel, Bohus Beával és Siti Beával együtt tagja volt a BL-győztes Dunaferr csapatának. 

A program zárásaként a NEKA-Debrecen NBI-es ifjúsági meccsen szurkolhattak a gyerekek.

2017 MÁR 03 07:50:06/