18

15 NEKA játékos a válogatott edzőtáborokban

2022. január 10, hétfő 12:03 | Utánpótlás

Ezen a héten a korosztályos férfi válogatottak edzőtáboroznak különböző helyszíneken, a programban emellett felkészülési mérkőzések is szerepelnek majd. A juniorok Balatonbogláron készülnek együtt, majd szerdán és csütörtökön 17 órától Egyiptom ellen lépnek pályára. Sótonyi László szövetségi edző keretébe nyolc NEKA játékos kapott meghívást. Az ifjúsági nemzeti csapat Gyálon kezdi a közös munkát, hétvégén pedig lengyelországi nemzetközi torna vár a fiúkra, köztük hat akadémistánkra. A serdülők Nagykanizsán gyakorolnak pár napig, majd játszanak a szlovének ellen, itt Szladovics Botond tagja a keretnek.

Felső sor: Bodócs Marcell, Krakovszki Bence, Krakovszki Zsolt, Palasics Kristóf, Papp Tamás, Sisa Erhard, Takács Ákos, Temesvári Gábor, Szladovics Botond

Alsó sor: Bali Bence, Kathi Sándor, Kovács Tamás, Kun Dániel András, Terjék Roland, Viski Szabolcs

Férfi juniorválogatottunk hétfőtől Balatonbogláron, a Nemzeti Kézilabda Akadémián edzőtáborozik, és bár a tervek szerint egy hármas tornával zárult volna a heti program, Szlovénia visszalépése miatt Egyiptom ellen gyakorolhatnak a mieink. A szerdán és csütörtökön 17 órától rendezendő mérkőzések ingyenesen megtekinthetők majd a NEKA Sportcsarnokban. Sótonyi László keretben Bodócs Marcell, Krakovszki Bence, Krakovszki Zsolt, Palasics Kristóf, Papp Tamás, Sisa Erhard, Takács Ákos és Temesvári Gábor képviseli akadémiánkat.

Az ifjúsági válogatott Gyálon kezdte el a munkát, majd csütörtöktől Lengyelországban vesz részt egy nemzetközi tornán. Kárpáti Krisztián szövetségi edző hét NEKA játékost - Bali Bencét, Kathi Sándort, Kovács Tamást, Kun Dániel Andrást, Terjék Rolandot és Viski Szabolcsot – hívott be a keretbe.

A serdülő nemzeti csapat Nagykanizsán kezdte el a felkészülést, 14-én és 15-én két Szlovénia elleni edzőmeccs következik. A csapattal egy játékosunk, Szladovics Botond edzőtáborozik.

< vissza