06

Szakmai nap

A Nemzeti Kézilabda Akadémia – amely 2021. január 1. óta Kézilabda-specifikus Módszertani Központként is működik – kiemelt feladatának tekinti a hazai kézilabdasport fejlesztését. Ennek keretében szakmai napokat, konferenciákat szervez, amely fórumot teremt az államilag támogatott kézilabda-akadémiák képviselői számára az együttműködés elősegítése érdekében.

Úgy gondoljuk, a tartalmas programok, az előremutató témák, kerekasztal-beszélgetések és gyakorlati bemutatók nem kizárólag a kézilabdasportban dolgozók számára jelenthetnek értéket, hanem más sportágak szakembereinek is iránymutatóak lehetnek.
Ezért várjuk klubok, akadémiák szakmai stábjának tagjait – szakmai vezetőket, edzőket, erőnléti edzőket, gyógytornászokat, humánkineziológusokat – és bízunk abban, hogy részvételükkel még szélesebb körű párbeszédre, illetve véleménycserére nyílik lehetőség.

A legközelebbi szakmai napot október 14-én tartjuk Győrben, ahol többek között előadást és edzésbemutatót tart Ambros Martín, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának vezetőedzője, Kun Attila a kognitív képességek és transzverzális készségek fejlesztésével foglalkozik, dr. Rácz Levente pedig a stábon belüli felelősség és kompetencia átfedéseire igyekszik rávilágítani a territoriális elmélet segítségével.
A szakmai nap nyílt, ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni október 12., szerda déli 12 óráig lehet.

JELENTKEZÉSI LAP

Személyes adatok:

ELÉRHETŐSÉGEK:

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A Nemzeti Kézilabda Akadémia működtetését ellátó Magyar Kézilabda Utánpótlásért Alapítvány (a továbbiakban: Alapítvány) tájékoztatja Önöket arról, hogy a NEKA Szakmai Napra történő jelentkezés, és a fenti adatok megadása önkéntes, azok kezelése a jogosult hozzájárulásán alapul. Az adatkezelés célja a jelentkező pontos beazonosítása a regisztráció érdekében, a program kapcsán szükségessé váló üzenetek eljuttatása a jelentkező részére, ebéd igénylése esetén pedig az allergénekkel való találkozás megelőzése. A hozzájárulás visszavonása esetén, illetve az adatok közlésétől számított 30 nap múlva az adatok törlésre kerülnek. Az adatkezelő adatvédelmi szabályzata a www.neka.hu honlapon megtalálható.