18

Következő hazai mérkőzés:

 

A NEKA csapata október 22-én, 18 órakor játssza következő hazai mérkőzését a K&H férfi kézilabda ligában a Grundfos Tatabánya KC ellen. A belépők már megválthatók az alábbi online felületen: 

https://tickets.funcode.hu/event/neka-grundos-tatabanya-kc-1022

 

JEGYINFORMÁCIÓK:

A 2021/2022-es szezonban a NEKA férficsapatának K&H kézilabda liga mérkőzéseire szóló jegyek ára egységesen 1800 forintba kerülnek. Az online felületen megvásárolt belépők ára kedvezményesen 1500 forint. Személyesen Balatonbogláron, a NEKA Sportcsarnokban is válthatók belépők, a pénztár a mérkőzés napján, másfél órával a meccs kezdete előtt nyit ki. A NEKA fenntartja a jegyárak változtatásának jogát, főként a kiemelt mérkőzéseire, melyről szurkolóinkat megfelelő időben tájékoztatni fogjuk.

A vendégszurkolók a C jelű vendégszektorban foglalhatnak helyet, online vásárlásnál ezt kérjük vegyék figyelembe.

 FONTOS!

A csarnokba való belépés és a mérkőzés megtekintése védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők számára engedélyezett. A 18 év alattiaknak életkort igazoló dokumentumot kell bemutatniuk.

Fontos hangsúlyozni, hogy a védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes, az igazolványok meglétét a bejáratnál ellenőrzik.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy amennyiben valaki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, nem léphet be a sportcsarnokba és az online módon megváltott belépőjegy árát nem áll módunkban visszatéríteni. A járványügyi helyzet, illetve a kormányzati, hatósági előírások változása esetén bevezetendő esetleges további intézkedésekről szurkolóinkat tájékoztatni fogjuk.

SAJTÓAKKREDITÁCIÓ:

Kérjük, hogy az NB I-es mérkőzésre vonatkozó sajtóakkreditációs igényüket a boda.ildiko@neka.hu email címen jelezzék, lehetőleg a mérkőzés napjáig.