03

Kisvárda a következő állomás

2021. február 23, kedd 16:37 | Utánpótlás

Négy nap alatt két mérkőzést játszik a Boglári Akadémia-SZISE csapata a K&H női kézilabda ligában. Ifj. Kiss Szilárd együttese szerdán Kisvárdán, míg szombaton Békéscsabán lép pályára, így a csapat a két mérkőzés között nem is tér vissza Balatonboglárra. Szerdai ellenfelünk, a Kisvárda Master Good SE, amely rutinos játékosokból áll, legutóbbi két találkozóját megnyerte az NB I-es bajnokságban, és Szabó Nináék nyilván ellenünk is két ponttal akarnak zárni hazai környezetben.

A Kisvárda Master Good SE a nyolcadik helyen áll a női NB I-es bajnokságban tíz ponttal. Bakó Botond együttese öt győzelem mellett kilencszer hagyta el vesztesen a pályát, ellenünk azonban az utolsó két fordulóban a Szombathely és a Dunaújváros elleni sikerrel hangolnak. Az augusztusi NEKA-kupán a Boglári Akadémia-SZISE csapata találkozott a Kisvárdával, akkor a döntetlennel végződött rendes játékidő után hétméteresekkel nyertek a vendégek. A szerdai mérkőzés természetesen más téttel bír és minden bizonnyal teljesen más képet mutat majd.

Ifj. Kiss Szilárd teljes kerettel utazott el kedden, és várhatóan minden sérült vagy beteg játékosára számíthat majd. A NEKA bázisára épülő Boglári Akadémia-SZISE csapata a vesztes mérkőzések után is motiváltan készül a következő feladatra, a legutóbbi, Győr elleni párharc tapasztalataiból is erőt meríthetnek a lányok.

A Kisvárda Master Good SE - Boglári Akadémia-SZISE mérkőzés február 24-én, szerdán 18 órakor kezdődik és a hazai klub youtube-csatornáján élőben nézhető majd.

< vissza