03

A nemzetközi kapcsolatok is a fejlődést szolgálják

2022. április 16, szombat 15:00 | Nemzetközi edzőközpont

Montenegró férfi ifjúsági válogatottja április 14-től 16-ig a Nemzeti Kézilabda Akadémián vendégeskedett, ahol Magyarországgal, Ausztriával és Izraellel csapott össze edzőmérkőzések keretében.

Draško Mrvaljević, a montenegrói férfi ifjúsági válogatott edzője azt nyilatkozta honlapunknak, hogy a külföldi látogatások, valamint a más csapatokkal való találkozás és edzőmérkőzések tovább bővítik a gyerekek tapasztalatait és nagymértékben hozzájárulnak a fejlődésükhöz.

„Én most látogattam el másodszorra a Nemzeti Kézilabda Akadémiára, nagy öröm volt számunkra, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség vendégei lehettünk. Ez óriási lehetőség, hiszen a gyerekek tapasztalatokat gyűjthetnek, játszhatnak egymással. Sajnálatos módon nem tudtunk a NEKA-n megszállni, de természetesen érthető, hogy a rengeteg érdeklődő és vendég miatt erre most nem volt kapacitás. Legközelebb azonban mindenképp itt szeretnénk szállást foglalni, hogy a gyerekek együtt lehessenek, találkozhassanak más nemzetiségűekkel, mivel ez nagyon hasznos lehet számukra” – mondta el nekünk Draško Mrvaljević.

Galéria

< vissza