16

Április hónap legjobbjait díjaztuk

2022. május 12, csütörtök 08:10 | Utánpótlás

Szabó Anna és Temesvári Gábor lett áprilisban a Hónap akadémistája a NEKA-n. Az edzők döntése alapján női ifjúsági és NB I/B-s csapatunk balszélsője, illetve a férfi NB I-es csapat jobbátlövője érdemelte ki a legjobbnak járó elismerést. A választásnál általában nemcsak egy hónap, hanem akár egy hosszabb időszak teljesítményét is figyelembe veszik, mostani díjazottjaink pedig a mérkőzések mellett a tanulásban is kiemelkedőt nyújtanak. A sportszervásárlási utalványt Mocsai Tamás ügyvezető adta át a díjazottaknak. Gratulálunk Anna és Gábor!

Edzői értékelések: 

157 gól/51 mérkőzés

Szabó Anna: Az élet minden területén igyekszik a maximumon teljesíteni, példaértékű a hozzáállása, legyen szó tanulásról, edzésmunkáról vagy a mérkőzéseken nyújtott játékról. Nagyon jó csapatember, társai szeretik őt és edzői is bíznak benne. Kiváló versenyző típus, téthelyzetben sem nyomasztja a tét, hanem a kiélezett szituációkat is bátran elvállalja. Az ifjúsági válogatottban extrát nyújt, a NEKA-sikereiben is főszerepet vállalt.

6 gól/28 mérkőzés

Temesvári Gábor: Helyt áll a pályán és a pályán kívül is. A NEKA NB I-es csapatában tavasszal az egyik húzóemberré vált, védekezésben és támadásban egyaránt fontos szerepet játszik Sótonyi László együttesében. A sportolás mellett egyetemi tanulmányai során is igyekszik lelkiismeretesen felkészülni, edzésmunkája példaértékű lehet valamennyi akadémista számára.

A kollégium által szervezett sminkversenyt Varga Emilia és Vártok Tamara nyerte meg, a jutalmat Sikler Gyula igazgató úr adta át a győzteseknek. 

< vissza