03

Bajnok a NEKA U16-os fiúcsapata!

2023. május 18, csütörtök 19:10 | Utánpótlás

Tatabányán koronázta meg egész évi teljesítményét és lett bajnok a NEKA U16-os fiúcsapata. A mieink 28-23-as sikert arattak és így egy fordulóval a pontvadászat vége előtt már bebiztosították az első helyet. Gazdag Tibor vezetőedző ebben a szezonban érkezett az akadémiára és rögtön aranyéremig vezette a nagyszerű közösséget alkotó együttest. Köszönet mindenkinek, aki a szezon során munkájával segítette a gárdát, a szakmai stáb tagjaként Kiss Szilárd edző, Perger Zsolt kapusedző és dr. Rácz Levente vezető erőnléti edző dolgozott a fiúkkal.

U16 I. osztály – 25. forduló

MOL Tatabánya KC – Nemzeti Kézilabda Akadémia 23–28 (12–17)

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok, 100 néző

Vezette: Natkai Norbert, Őri Erika

MOL Tatabánya KC: Sörös G., Szentner A. (kapusok) – Schafer Á. 7 (2), Vajda P. 4, Megyesi M. 3, Berger M. 3, Füredi M. 2, Varga Á. 2, Mezei G. 1 (1), Jeszenszki K. 1, Talapka Zs. 1, Császár N., Gyurmanczi M., Henezi M., Repka D. – vezetőedző: Kovács Dorina

Nemzeti Kézilabda Akadémia: Márits M. (kapus) – Pál Sz. 7 (1), Ambrus Z. 5, Boldog B. 3, Hulló Á. 3, Hunyadvári Á. 3, Rácz-Kovács K. 3, Kun B. 2, Házi I. 1, Peller B. 1, Kollár B., Kovács B., Lepir S., Puskás B., Szilágyi T., Vajda B. – vezetőedző: Gazdag Tibor

Az eredmény alakulása 2.p.: 1–2; 5.p.: 2–5; 11.p.: 5–5; 18.p.: 7–10; 25.p.: 12–17; 34.p.: 16–18; 43.p.: 19–25; 49.p.: 23–28

Hétméteresek: 4/3, illetve 2/1

Kiállítások: 4 perc, illetve 8 perc

MESTERMÉRLEG

Gazdag Tibor: Egy igazi rangadón sikerült a pontot feltennünk az i-re, óriási tűzzel és akarattal mentek ma is a srácok. Nagyon büszkék vagyunk az egész éves teljesítményükre mind a pályán mind a pályán kívül. Azt hiszem, megérdemlik, hogy drasztikusan megnőjön a foci időtartama az edzésen ? Köszönöm nekik és persze az egész stábunknak - mindenkit beleértve - az egész éves munkáját mert ez nélkülük nem lett volna ilyen kerek! Gratulálok és Hajrá NEKA!

JÁTÉKOS SZEMMEL

Rácz Kovács Keve: A mérkőzés elején a csapatunk tiszta fejjel és okos játékkal szerezte meg a vezetést, de a Tatabánya sem hagyta magát, így a félidőben csak kis előnnyel hagytuk el a pályát. A második félidőben a meccset irányítani tudtuk azzal, hogy nem hagytuk feljönni az ellenfél csapatát. Örülök, hogy hozzá tudtam tenni a csapat sikeréhez és gratulálok a csapatnak a két ponthoz és a bajnoki címhez.

Márits Milos: Az első félidő első felében kemény nyitást adtunk a mérkőzésnek. Egy két hiba ellenére is urai voltunk a félidőnek. A szünet után javult a védekezés és a támadás is egyben, itt már az utolsó percekig miénk volt a meccs. Büszke vagyok a csapatra.Bravó srácok!

Pál Szabolcs: A mai meccsbe teljes nyugodtsággal tudtunk belemenni, nem görcsölt rá a csapat. A mérkőzés végig rendkívül gyors tempójú volt. Az egész azon múlott, hogy ki tud tovább koncentrált maradni. Ebben szerencsére jobbnak bizonyultunk. Gratulálok srácok az egész éves munkáért! Köszönjük Mester és Tiba!

Ambrus Zétény: A mai meccset teljesen teher nélkül játszottuk, de ennek ellenére mindenki odatette magát, a sok hiba mellett is jó félidőt zártunk, amit a mérkőzés második felében is tudtunk tartani. Úgy gondolom, ma mindenki ugyanúgy küzdött, mint bármikor és így győzelemmel zártunk. Gratulálok a csapatnak!!

< vissza