12

Bognár Nándor Tatabányán folytatja

2020. június 23, kedd 22:51 | Utánpótlás

A Grundfos Tatabánya színeiben folytatja pályafutását Bognár Nándor, a NEKA idén végzett kézilabdázója. A 18 esztendős tehetséges beállós, aki 2017-ben érkezett a balatonboglári akadémiára, örömmel fogadta el a klub ajánlatát, és igyekszik mindent kihozni magából.

Bognár Nándor az elmúlt szezonban az NB I/B-ben, illetve az ifjúsági csapatban lépett pályára, és összesen 83 gólt szerzett a NEKA játékosaként. Fiatal kézilabdázónk bizakodva várja az előtte álló hónapokat és a rá váró kihívásokat.

„Természetesen nagyon boldog voltam, amikor megkaptam ezt a lehetőséget, mert belegondoltam, hogy esélyem nyílik válogatott kézilabdázókkal együtt készülni. Az NB I-es szerepléssel egyelőre nem foglalkozom, hiszen a cél az, hogy minél hamarabb fel tudjam venni azt a ritmust, ami a Tatabánya edzéseire jellemző. Ami biztos, hogy a Tata NB I/B-s együttesében biztosan tudok játszani, velük évek óta mindig kiélezett mérkőzéseket játszottunk. A NEKA közeg borzasztóan fog hiányozni, de biztos vagyok benne, hogy a helyemben senki sem döntött volna másképp” – nyilatkozta Bognár Nándor, akinek egy volt akadémista, Bálint Bence is csapattársa lesz.

< vissza