05

CSELEZÉS A-Z-ig

2022. október 06, csütörtök 10:40 | Oktató anyagok

Átemelős csel, átvett labdával, dobókézzel, három lépéssel, elugrás a dobókézzel ellentétes lábról (jobb és balkezes játékosra is értelmezhető).


Átemelős csel, átvett labdával, dobókézzel a labdát a védő mögé lendítve, háromlépéssel, elugrás a dobókézzel ellentétes lábról.


Átemeős csel, átvett labdával, dobókézzel, hátsó keresztlépéssel, három lépéssel, elugrás a dobókézzel ellentétes lábról.


Átemelős csel, átvett labdával, dobókézzel három lépéssel, elugrás a dobókézzel azonos lábról (ez szöveg jobb és bal kezes játékosra is értelmezhető).


Átemelős csel, átvett labdával, dobókézzel, egylépéssel, elugrás a dobókézzel ellentétes lábról

(Jobb ésbalkezes játékosra is értelmezhető).


Átemelős csel, átvett labdával, dobókézzel, egy lépéssel, elugrás a dobókézzel azonos lábról (jobb és bal kezes játékosra is értelmezhető).


Átemelős csel, átvett labdával, dobókézzel, lefordulással (jobb és bal kezes játékosokra is értelmezhető).


Átemelős csel, átvett labdával, dobókézzel, két lpéssel, elugrás a dobókézzel ellentétes lábról (jobb és balkezes játékosra is értelmezhető).


Átemelős csel lefordulással, átvett labdával, dobókézzel, a dobókézzel ellentétes láb kilépésével (jobb és balkezes játékosra is értelmezhető). 


Átemelős csel, átvett labdával, dobókézzel ellentétes kézzel és a dobókézzel ellentétes láb kersztbe lépésével, elugrás a dobókézzel ellentétes lábról. 
(Jobb és balkezes játékosra is értelmezhető.)


Átemelős csel, levegőben átvett labdával, dobókézzel ellentétes kézzel és dobókézzel azonos láb kilépésével, háromlépéssel, elugrás a dobókézzel azonos lábról. (Jobb és balkezes játékosra is értelmezhető.)


< Vissza