14

Felejthetetlen napok a NEKA nyári táborában

2024. július 05, péntek 19:44 | Utánpótlás

Véget ért a NEKA nyári tábora, a két turnuson összesen kettőszázhatvannégy gyermek vett részt. Az edzések mellett érdekes programokról is gondoskodtak a szervezők, így minden bizonnyal örök élmény marad az ifjoncoknak az akadémiánkon töltött idő. A táborlakók az elköszönéskor azt mondták, jövőre biztosan visszajönnek.

– Kiváló hangulatban és problémamentesen zajlott le mindkét turnus – tudtuk meg Siklerné Bárány Henriett táborvezetőtől. – Úgy állítottuk össze a programokat, hogy az edzések között is jól érezzék magukat a gyerekek és tartalmasan töltsék el az itt töltött idejüket. Mindegyik program nagy sikert aratott, de mind közül a legjobban az akadályverseny és a vitorlázás aratta a legnagyobb sikert.

Volt akadémistánk, Juhász Gréta – aki a következő szezont a Vác NB I-es csapatában tölti – öccse, Juhász Balázs Sándor is ott volt a tábor második turnusában.

– Mindennapi beszámolója alapján jól érezte magát, sok új barátokat szerzett, kiemelte, hogy nagyon finomak az ételek, és a szállást, illetve a programokat is nagyon dicsérte – fogalmazott Juhász Gréta. – Boldog volt és elégedett, hogy végre megtapasztalhatta mindazt, amit én a NEKA-s évek alapján meséltem neki. A testvérem nem rég kezdett el újra kézilabdázni, és azóta csak ebbe a táborba szeretett volna eljönni.

Juhász Grétakiemelte: remek érzés volt a visszatérés, a sok jó emlék miatt teljesen fel is töltődött, s jó érzés volt, hogy itt láthatta az öccsét!

– Szuper hangulatba kezdtük a hetet a fiúkkal – mondta jelenlegi akadémistánk, Vandra Máté, aki segítőként vett részt a táborban –, gyorsan megtaláltuk a közös hangot. A csapatom nagyon sokszínű volt és mindenki másban volt kiváló. Örülök, hogy eljöttem segíteni a táborba, az pedig még jobb, hogy ezt a csoportot kaptam. Mindenkinek további szép nyarat kívánok, hajrá NEKA!

Mátén kívül – a NEKA akadémistái közül – Csóti Petra, Jobbágy Napsugár és Nényei Lara segédkezett a turnusok alatt.

A NEKA munkatársai és növendékei minden évben lelkesen és felelősségteljesen vállalják a tábor idején a munkát. Kezdve a szervezéstől, a segítségnyújtáson át a beteg és sérült gyerekek ellátásáig.

< vissza