20

Felelősséggel a jövőért

2021. április 07, szerda 12:29 | Utánpótlás

A Pappas Auto Magyarország Kft. közös együttműködésbe kezdett 2021. januárjától a Nemzeti Kézilabda Akadémiával. A NEKA és Pappas Auto közös értékeinek összehangolása a jövő generációinak segítése mentén kapcsolódik össze.

A Nemzeti Kézilabda Akadémián 2013 óta folyik a legtehetségesebb hazai utánpótláskorú kézilabdázók képzése. Az intézmény az edzések mellett kiemelt figyelmet fordít a játékosok oktatására is. A kiváló körülmények között nevelkedő kézilabdázók körében többen is letették már névjegyüket a korosztályos bajnokságokban, de az intézményből már NBI-es csapatok is igazoltak játékost. Ugyanez a fiatalokba vetett bizalom és hit kíséri végig a Pappas Auto munkásságát is, hiszen a minőségi szolgáltatásokon túl az autókereskedés számos ponton támogatja a fiatal szakemberek képzését.

„A következő generáció a Pappas Auto számára is kiemelten fontos. Sokat áldozunk jelenlegi és jövőbeni munkatársaink oktatására, képzésére, hogy mindig naprakész szaktudással rendelkező kollégák fogadják ügyfeleinket a legmodernebb környezetben. Ennek a gondolkodásnak és működésnek is köszönhető, hogy a Pappas Auto Magyarország Kft. elmúlt harminc éve sikertörténet. Megtiszteltetés, hogy olyan szervezetet támogathatunk, akik hozzánk hasonló értékrendet képviselnek a feltörekvő generációkkal kapcsolatban. A NEKA jó példája annak, hogyan lehet kiemelkedő eredményeket elérni az innováció és a magas szintű szaktudás segítségével” - mondta Pais József a Pappas Auto Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

Galéria

A Pappas Auto számára, mint munkáltató az egyik legnagyobb problémát a szakemberhiány jelenti. A megoldást a márkakereskedés a fiatalok képzésében látja. Mint Pais Józseftől megtudtuk, a cég életébe komoly fordulópontot hozott a Young Stars szerviz tanulói, gyakrolati program, ahol a legújabb technológiákkal felszerelt, korszerű műhelyeikben, több éves tapasztalattal rendelkező szerviz szakember kollégáiktól leshetik el a tanulók a gyakorlatban a szakma fortélyait, annak érdekében, hogy a jövőben is a legjobb munkavállalók dolgozzanak a vállalatnál.

„2015 óta együtt működünk a Mercedes-Benz Hungária Kft.-vel és 2020-tól pedig a  Mercedes-Benz Manufacturing Hungary-vel is, így örömünkre szolgál, hogy az importőrrel és a gyárral történő közös munka után, most a hazai piacvezető Mercedes-Benz márkakereskedéssel folytathatjuk a kooperációt. A Pappas Auto-val való együttműködés egy jó visszajelzés számunkra, arról, hogy jó úton járunk és támogatóink is hisznek a minőségre és innovációra épülő munkában. Bízom benne, hogy ezek a partneri kapcsolatok arra ösztönözik a nálunk dolgozó szakembereket és növendékeinket, hogy még nagyobb sikereket érjünk el” – nyilatkozta Mocsai Tamás, a Nemzeti Kézilabda Akadémia ügyvezető igazgatója.

A Pappas Auto számára kiemelten fontos, hogy piacvezetőként nem csak az értékesítés és szervizelés területén nyújtson kiemelkedő szolgáltatásokat, hanem példát mutasson a piaci szereplőknek. A márkakereskedés tevékenységével igyekszik támogatni az ifjú tehetségek fejlődését és biztosítani a szükséges mobilitást a céljaik felé vezető úton. A Pappas Auto az együttműködés keretében 3 Mercedes-Benz Sprinter járművel is támogatja a NEKA utánpótlás mobilitását a célok könnyebb elérésében.

Galéria

< vissza