02

Fergeteges hangulatú évindító

2023. január 05, csütörtök 20:45 | Utánpótlás

Hosszú idő után újra közös vetélkedőt rendezett a NEKA női szakága. Az esemény komoly múltra tekint vissza, de az elmúlt években nem volt lehetőség hasonló csapatépítő programokra, így mindenki nagy izgalommal várta az újra életre hívott összejövetelt. A sportversenyek mellett szellemi és ügyességi próbatétel várta a sportolókat, és nem maradhatott el a női csapatok által előadott zenés-táncos produkciók bemutatása sem. A hangulat fantasztikus volt, a lányok felszabadultan vettek részt minden megmérettetésben, ahol az eredmény természetesen másodlagos volt.

A vetélkedő ötlete és a szervezés oroszlánrésze ifj. Kiss Szilárd nevéhez fűződik, aki természetesen műsorvezetőként is remekül helyt állt ezen a női szakág részvételével rendezett eseményen. Nehéz visszaadni az este hangulatát, de az lényeges volt, hogy kicsik és nagyok együtt tudtak szórakozni és önfeledten nevetni.

Váltóversenyek, kötélhúzás, boszorkányfutás, táncpárbaj egyaránt várt a fiatalokra, akik bátran vállalták az egyéni feladatok teljesítését is. Minden egyes csapat két produkcióval készült, a kreatív ötletek, a zenés videoklipek és a begyakorolt koreográfiák mind-mind hosszú és lelkiismeretes felkészülést igényeltek. Köszönet minden szervezőnek és résztvevőnek, a legközelebbi hasonló rendezvényre remélhetőleg nem kell éveket várni.

fotók: NEKA/Tompos Gábor

< vissza