20

Fölényes győzelem az NB II-es rajton

2023. szeptember 10, vasárnap 17:18 | Utánpótlás

Fölényes győzelemmel kezdte a NEKA U21-es csapata a női NB II E-csoportját, a mieink a Tungsram SE együttesét látták vendégül, s végül tizennyolc góllal verték meg ellenfelüket.

A NEKA U21-es csapata megkezdte a szereplését az NB II E-csoportjában, a lányok végig nagy tempót diktáltak és fokozatosan húztak el riválisuktól. Az első félidőben már tizenegy góllal vezettek a mieink, s mindössze nyolc találatot engedtek a vendég Tungsram SE-nek. A fordulás után is az történt a pályán, amit az akadémistáink akartak, így fölényes hazai diadallal indult a szezon.

NEKA U21–Tungsram SE 34–16 (19–8)
Balatonboglár, NEKA Csarnok, 80 néző. V.: Kertész B., Miháldinecz J.
NEKA U21: Hornyák A., Grebenár R. (kapusok) – Varga D. 3, Molnár R. 1, Jobbágy N., Dézsi N. 5, Hengl S. 6, Kiss M. 3, De Paula Y. 4, Pálmai L. 4, Kozma L., Körtvélyesi D. 3, Jelena F. 3, Miklós F. 1, Fürdök V. 1. Vezetőedző: Bohus Bea. Szakmai igazgató: Hajdu János.
Tungsram SE: Tóth V., Dudora N. (kapusok) – Kovács D., Szmodics V., Horváth A. 3, Szmerk L. 1, Balogh B. 2, Csivere V. 1, Kovács B., Burghardt V. 3, Andor N. 3, Ács G. 2. Vezetőedző: Surman István.
Hétméteresek: –, illetve 1/0. Kiállítások: 2 perc, illetve –.
Az eredmény alakulása. 4. perc: 3–2, 10. perc: 6–3, 17. perc: 12–5, 22. perc: 16–6, 30. perc: 18–8, 35. perc: 21–9, 38. perc: 22–10, 47. perc: 27–15, 52. perc: 30–16, 58. perc: 32–16.

Mestermérleg

Bohus Beáta: – Tetszett a játékosok hozzáállása a mérkőzéshez. Végig nagy tempót diktáltunk, jó védekezéssel és az ebből történő lerohanásokkal tudtunk nagy előnyre szert tenni. Gratulálok!

Játékos szemmel

Grebenár Réka: – A szezon első mérkőzését jól kezdtük, amin nagyarányú győzelmet arattunk. Az elején már nagy tempót diktáltunk, amit a végéig tudtunk tartani. A védekezésünk összeszedett volt, ami jó kapusteljesítménnyel párosult. Támadásban néha pontatlanok voltunk, de tudtunk javítani.

Hornyák Anna: – A meccset jól kezdtük, kemény volt a védekezésünk és a támadásunk egyaránt. Voltak hibáink, de ezeket ki tudtuk javítani. Egy vegyes csapattal álltunk ki a Nagykanizsa csapata ellen, mindenki hozzá tudott tenni egy kis pluszt ahhoz, hogy nyerni tudjunk.A NEKA U21-es csapata is megkezdte a szereplését az NB II E-csoportjában, a lányok végig nagy tempót diktáltak és fokozatosan húztak el riválisuktól. Az első félidőben már tizenegy góllal vezettek a mieink, s mindössze nyolc találatot engedtek a vendég Tungsram SE-nek. A fordulás után is az történt a pályán, amit az akadémistáink akartak, így fölényes hazai diadallal indult a szezon.

Pálmai Liza: – Jó felfogásban, nagy kedvvel, egy nagyon jó tempójú mérkőzést játszottunk, végig fent tudtuk tartani a koncentrációt, mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez. Örülünk és dolgozunk tovább!
 

Fotók: Tompos Gábor

Galéria

< vissza