06

Folynak az előkészületek a konferencia miatt

2021. szeptember 03, péntek 11:15 | Tudományos háttér

Folyamatosan és gőzerővel dolgoznak a NEKA és a Testnevelési Egyetem munkatársai a szeptember 15-17-ig tartó 4. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia előkészületein. A komplex és sokszínű eseményen, amelynek programjait 16-án és 17-én Balatonbogláron rendezik meg, rengeteg neves szakember, élsportoló és olimpikon vesz részt.

Az idelátogatók személyesen találkozhatnak Märcz Tamással, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányával, Lőrincz Tamás olimpiai bajnok birkózóval, Lőrincz Viktor olimpiai ezüstérmes birkózóval, valamint Siklósi Gergely olimpiai ezüstérmes párbajtőrvívóval. De itt lesz még Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott volt szövetségi kapitánya, prof. dr. h. c. Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke, valamint Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke is. Velük 16-án és 17-én pódiumbeszélgetések alkalmával találkozhatnak az idelátogatók.

A sportélet nagy alakjai mellett a téma- és programkínálat szintén nagyon színes lesz. 16-án például kézilabdát népszerűsítő bemutatókat tekinthetnek meg a vendégek, illetve az akadémiai modellről és a sportmédiával kapcsolatos kerekasztal beszélgetéseken is hasznos információkkal és tudással gazdagodhatnak. Az izgalmas napot pedig egy kellemes hangulatú fogadás követi majd, amit a Balaton partján tartanak a szervezők.

17-én folytatódik az érdekfeszítő programok sorozata, az idelátogatók ugyanis mélyebb belátást nyerhetnek többek között a sportdiplomácia és az innovatív edzésmódszertan berkeibe. A workshop-ok és kerekasztal beszélgetések sora végül sportjátékokkal és túrákkal zárul.

 

A konferencia előzetes regisztrációhoz kötött, amely az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehetséges: https://tf.hu/egyetem/sport-es-innovacio-konferencia/regisztracio-absztrakt

 

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A jelenleg is hatályban lévő 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet és az ITM Felsőoktatásért, Innovációért és Szakképzésért Felelős Államtitkárságának ágazati ajánlása alapján kérjük, hogy a regisztrációnál mutassák be oltási igazolványukat, illetve ennek hiányában beltérben viseljenek maszkot a konferencia mindkét helyszínén.
Under the current health regulations that apply in this phase of the COVID pandemic, we kindly ask our guests and participants to present their proof of vaccination at the registration desk of both venues. In case you do not have such a document/card, please make sure to wear a mask at each indoor event. We appreciate your kind collaboration.
< vissza