14

Győztes és érzelemdús búcsúmeccs

2024. május 26, vasárnap 21:43 | Utánpótlás

A NEKA férficsapata az NB II E-F csoportjának felsőházi rájátszását 36-21-es győzelemmel zárta a mindössze kilenc játékossal kiálló Tököl ellen, így a 4. helyen végzett a sorozatban. Ez a mérkőzés nemcsak néhány játékosunknak, de Kopornyik Zsolt vezetőedzőnek is az utolsó találkozója volt NEKA színekben, így egy szomorú-megható búcsúdélután alakult ki a meccs után.

Férfi NB II, E-F csoport rájátszás:

NEKA U21 – VSK Tököl 36-21 (18-12)

játékvezetők: Simon B., Weinert G.

NEKA: Csányi P., Gulyás Sz. (kapusok), Szabó L., Csanálosi R. 4, Faluba F., Varga B., Dömötör R. 1, Szabadi M. 4, Dömötör Á. 8, Zakor Z. 3, Benain A. 4, Tóbiás A. 1, Bredák D. 1, Juráskó M. 4, Lendvai Sz. 2, Kun D. 4 – vezetőedző: Kopornyik Zsolt

Tököl: Csernyik V. (kapus), Orbán Sz., Finta Gy. 1, Miklós A. 6, Nyitrai Zs., Horváth P. 4, Szabados P. 7, Kuli G. 3, Szentivánszki Gy. – vezetőedző: Márczy Gábor

Hétméteresek: 6/7, illetve 1/1

Kiállítások: -, illetve 8 perc

MESTERMÉRLEG:

Kopornyik Zsolt: Nagyon örülök, hogy ilyen szépen zártuk ezt a szezont, büszke vagyok a srácokra, amiért ezt az utolsó és nehéz időszakot is tudták kezelni. Az egyéni fejlődéseket látva megmutatkozott a munkánk gyümölcse. Köszönöm mindenkinek ezt a nyolc évet, és köszönöm, hogy ilyen emberekkel dolgozhattam, hálás vagyok a stábom minden tagjának, a szakág minden tagjának, azoknak, akik támogattak engem. Egy olyan közeg alakult ki, egy olyan család, amit soha nem fogok elfelejteni. Megható volt a meccs utáni ünneplés, nem gondoltam volna, hogy ilyen szeretetben lesz részem, örülök, hogy más is úgy gondolta, hogy hozzátettem a NEKA-n folyó munka értékéhez. Aki ott volt, láthatta, hogy a kispadon is nehéz pillanatokat éltem át, hiszen az utolsó mérkőzésemen irányíthattam az akadémia csapatát. Hiányozni fognak a gyerekek, ez a légkör, soha nem fogom elfelejteni ezt a nyolc évet!

JÁTÉKOS SZEMMEL:

Juráskó Márk: A mai meccsen szívből egymásért játszottunk, így egy tökéletes zárómeccse volt a szezonnak és nekünk párunknak, akinek nem itt folytatódik a kézilabda pályafutása. Nagyon sok mindent adott nekem ez a hely így mindenkinek szeretném megköszönni, aki segített akármivel is!

Csányi Péter: A szezon utolsó mérkőzését játszottuk, így mindenki hatalmas motivációval állt bele a mérkőzésbe. Kiváló támadásokkal és a stabil védekezéssel sikerült jelentős előnyt kiharcolni. Gratulálok az egész csapatnak.

Dömötör Ádám: Sok játékosnak ez volt a NEKA színeiben az utolsó mérkőzés, nem úgy kezdtünk, ahogy akartunk, de utána összeszedtük magunkat és végig tudtuk uralni a mérkőzést. A támadásunk tervezett volt és a védekezésünk is egyben volt, gratulálok a csapatnak!

fotó: NEKA/Tompos Gábor

Galéria

< vissza