07

Húsz játékosunk készül a válogatott edzőtáborokban

2022. november 14, hétfő 17:19 | Utánpótlás

Ezen a héten válogatott edzőtáborokat rendeznek két helyszínen, a szövetségi edzők összesen 20 játékosunkat hívták be a keretekbe. A juniorok Siófokon készülnek együtt és felkészülési mérkőzést játszanak Egyiptom ellen, míg az ifjúsági és serdülő korosztályos együttesek Balatonbogláron gyakorolnak, a programban egy egymás elleni felkészülési meccs is szerepel.

Sótonyi László szövetségi edző november 13. és 17. között Siófokon készül együtt a junior válogatott tagjaival, akik Egyiptom ellen játszanak felkészülési mérkőzést. A NEKA játékosai közül Bodócs Marcell, Karai Miklós, Krakovszki Bence, Palasics Kristóf, Papp Tamás, Sztraka Dániel, Szilágyi Benjamin, Tárnoki Márkó és Temesvári Gábor kapott meghívást a keretbe, utóbbi két játékos sajnos sérülés miatt nem csatlakozhatott a csapathoz.

 

A férfi ifjúsági válogatott a NEKA-n edzőtáborozik november 14-től 17-ig, a balatonboglári program ma felmérésekkel kezdődött, melyet akadémiánk szakemberei végeztek el. A keretben Bali Bence, Kathi Sándor, Kovács Tamás, Kun Dániel, Radvánszki Attila és Viski Szabolcs képviseli a NEKA-t.

A serdülők szintén Balatonbogláron készülnek november 13. és november 17. között, ezúttal Janowszky Soma András, Sikler Kristóf Barnabás, Szabadi Milan Anthony, Vida Rókus Mihály és Zakor Zalán kapott meghívást az összetartásra.

< vissza