14

Idén is nálunk edzőtáboroznak a Pick Szeged fiataljai

2022. július 27, szerda 15:47 | Nemzetközi edzőközpont

A Pick Szeged U16-os fiú csapata edzőtáborozik öt napon át ezen a héten a Nemzeti Kézilabda Akadémián, ennek keretében csütörtökön a Csurgóval is megmérkőztek a NEKA Sportcsarnokban. Konditermi, erőnléti és futóedzéseik mellett szabadidős programokat ugyanúgy próbálnak beiktatni napjaikba. Eddigi itteni élményeikről és jövőbeni céljaikról Vladan Jordović, a csapat vezetőedzője számolt be honlapunknak.

– Négy napja vendégeskedik nálunk az U16-os csapat.

– Igen, imádunk itt lenni a gyerekekkel, a legjobb helyen vagyunk. Más csapatokkal is jártunk már a NEKA-n az előző években. Szakmai véleményem szerint ez az egyik legjobb európai sportközpont.

– Milyen feladatok, programok vártak a fiatalokra?

– Mindenekelőtt konditermi és erőnléti edzés, valamint futóprogram, de egy edzőmérkőzést is játszottunk, méghozzá a Csurgó ellen. Délutánonként, ha van időnk, lemegyünk a strandra. Egyik este másfél órát töltöttünk a Balatonban, nagyon jól éreztük magunkat. Itt sok lehetőség van a pihenésre.

– Mi volt a célja a Csurgó elleni mérkőzésnek, amit 28-20-ra nyert meg a Pick Szeged?

– A csapatból mindenkinek volt esélye játszani, megmutattuk, hogy eddig min dolgoztunk, mit gyakoroltunk be. Az eredmény nem volt fontos, csak a technika, a taktikák és a csapatépítés.

– Melyek a legfontosabb tervek a jövőre nézve?

– A játékosok tudásának építése, illetve az egyéni fejlődésük számunkra a legnagyobb prioritás. Bízunk benne, hogy egész évben jó lesz nálunk a munka és a hangulat.

 

Galéria

< vissza