02

Irányítók lettek a legjobbak

2020. november 19, csütörtök 14:17 | Utánpótlás

Az edzők javaslatai alapján két irányító, Csamangó Lili és Kun Dániel András lett a „Hónap akadémistája” a Nemzeti Kézilabda Akadémia növendékei között. A koronavírus-járvány miatt ünnepélyes átadót sajnos nem lehet tartani, így ezúton gratulálunk a legjobbaknak, akik most is megkapják majd az ajándék LV sportszer-utalványt. A kevés mérkőzésszám miatt a szakemberek ezúttal a szeptemberi és októberi teljesítményeket is figyelembe vették a játékosok kiválasztásánál, reméljük, hogy a jövőben visszatérhetünk a kialakult hagyományokhoz.

A legjobbak értékelése:

Csamangó Lili: Nagyon megbízható, fegyelmezett, kifejezetten jó munkamorállal rendelkező játékos. A vezetőedző Siti Beáta szerint ő egy igazi kis „harci hörcsög”, aki számára csak a győzelem elfogadható, még a legegyszerűbb játékokban is. Ezt a hihetetlen győzni akarását gyakran át tudja vinni a többiekre is, jól lát a pályán, jó döntéshozási képességekkel bír, ő az agy a csapatban, és az edzője jobbkeze. Csendes, nem egy hangadó típusú csapatkapitány, ezt a szerepet még tanulnia kell, de a többiek hallgatnak rá, és oszlopos tagja a NEKA II. ifjúsági I. osztályban, valamint serdülő bajnokságban szereplő együttesnek.

Kun Dániel András: Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a mérkőzéseken és a tanulmányaiban egyaránt. Hozzáállását és képességeit dicséri, hogy bekerült a fiú serdülő válogatott keretébe. Edzője, Lehőcz Zoltán szerint vezére a NEKA serdülő, illetve ifjúsági II. osztályú együttesének, emellett edzésmunkája is kiemelkedő. A fiúk között megosztott csapatkapitányság van, de ő szervezi a csapat tevékenységét, a pályán és a pályán kívül is lehet rá számítani. 

fotók: NEKA/Tompos Gábor

 

< vissza