05

Kettős hazai siker

2024. február 10, szombat 11:29 | Utánpótlás

Két fiúmérkőzést rendeztek pénteken Balatonbogláron, a NEKA fiú U16-os csapata a sok hiányzó ellenére 25-17-re nyert az Éles ellen. Gazdag Tibor együttese ezzel jelenleg hatodik a tabellán. A megyei bajnokságban is magabiztos, 40-18-as sikerrel zártak Lehőcz Zoltán játékosai.

Fiú U16-os bajnokság

NEKA – Éles Kézilabda Iskola SE 25-17 (11-9)

NEKA: Kádár A., Vermes L., Barna . (kapusok) – Ambrus B. 8, Ferencz V. 3, Révai O., Ambrus M. 2, Panyi I. 5, Házi I. 5, Solymos L., Szilágyi T., Veres A. 1, Lukács B., Kanyó B. 1 – vezetőedző: Gazdag Tibor

MESTERMÉRLEG

Gazdag Tibor: A rengeteg hiányzó ellenére, a lehetőségeinkhez mérten nagyszerű edzésmunkával érkeztünk a mérkőzéshez. Természetesen voltak hibáink, de de dicséret illeti a csapatot a teljesítményért. Gratulálok!

JÁTÉKOS MÉRLEG

Révai Olivér: Nehezen indult az idei első hazai mérkőzésünk, de az első félidő közepétől feljavult a támadásunk és védekezésünk. Szünet után jó csapatjátékot játszottunk, így magabiztosan tartottuk otthon a két pontot.

Barna Mihály: A mérkőzés elején a hibáinkat kihasználva, az ellenfél négygólos előnyt szerzett, de hamar leküzdöttük az izgulást és ennek hála vissza tudtuk hozni a lemaradásunkat és a saját javunkra tudtunk előnyt szerezni. Támadásban elszórva voltak hibáink, de védekezésben kijavítottuk ezeket. Örülök, hogy megszereztük ezt a két pontot, gratulálok a csapatnak!

fotók: NEKA/Tompos Gábor

Galéria

Somogy-Baranya vármegyei bajnokság:

NEKA – Medikus SE 40-18 (20-11)

NEKA: Konyicsák B., Márits M. (kapusok) – Tömöri D. 1, Vandra M. 5, Csengeri B. 4, Hulló Á. 1, Ambrus Z. 2, Peller B. 4, Kun B. 5, Hajzer D. 4, Kovács B. 2, Vajda B. 2, Szladovics B. 3, Erdős Cs. 3, Roter Zs. 4  vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Galéria

< vissza