06

Kicsiktől a nagyokig mindenki örömmel játszik

2021. augusztus 14, szombat 17:21 | Nemzetközi edzőközpont

Immáron ötödik alkalommal edzőtáborozik a Gyömrői Kézilabda Akadémia a NEKA-n. Valenta Eszter edző idén két serdülő csapattal: egy lány és egy fiú együttessel érkezett meg Balatonboglárra, és azt mondja, nagyon hálás, hogy a gyerekekkel újra eltölthetnek itt egy hetet. Eszter szerint csapatai mindig nagyon motiváltak és boldogan vetik bele magukat a munkába, amelyből most sem lesz hiány.

Valenta Eszter: „Akadémiánkon egészen a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki imádja a kézilabdát. Eddig több mint kétszázötven igazolt versenyzőnk van, de már az óvodáskorúak is kezdik bontogatni szárnyaikat. Úgy gondolom, hogy a mi szellemiségünk az örömöt és a lelkesedést tükrözi, a célunk pedig az, hogy megszerettessük a fiatalokkal a játékot és aztán a későbbiekben a kézilabda minden egyes szegmensét.”

A Gyömrői Kézilabda Akadémia néhány évvel ezelőtt csupán 10-20 gyerekkel indult el, azóta azonban folyamatosan gyarapszik.

Valenta Eszter: „Évről évre növekszünk, fejlődünk. Ebben persze sokat segítenek, illetve segítettek a gyerekek szülei, akik mindig mellénk álltak, ha épp szükségünk volt valamire. Örülök annak is, hogy újra eljöhettünk ide edzőtáborozni, a NEKA-val már régóta partnerkapcsolatban vagyunk és rengeteg támogatást kapunk innen mind emberileg, mind szakmailag. Nagyon hálásak vagyunk Mocsai Tamáséknak, hogy most már ötödszörre tölthetünk itt el egy fantasztikus és hasznos hetet.” 

< vissza