07

Király Gáborék Balatonbogláron

2020. július 07, kedd 18:20 | Nemzetközi edzőközpont

Július 6-10-ig idén is a Balatonnál tartja nyári táborát a szombathelyi Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola. A korábbi 108-szoros válogatott labdarúgókapus és szakmai stábja ezúttal tizenhárom tehetséges fiatallal dolgozik együtt a balatonboglári futballpályán.

Napi egy-két edzés, illetve szabadidős programok is szerepelnek a kapustáborban résztvevő gyerekek napirendjében, akik az ország több egyesületétől, sőt Erdélyből is érkeztek. A 12-19-éves korú fiúkkal Király Gábor mellett Hegedüs Péter szakmai vezető, valamint Németh Gábor és Takács Tamás edzők foglalkozik. A kis csapat szállása Balatonfenyvesen van, míg az edzések helyszíne a NEKA Sportcsarnok melletti balatonboglári labdarúgópálya.

„A gyerekek a saját egyesületükben edzenek, de évente több alkalommal eljönnek hozzánk és néhány napig bentlakásos rendszerben foglalkozunk velük, ezen kívül táborokat is szervezünk nekik. Természetesen folyamatosan nyomon követjük a teljesítményüket és a szakmai tapasztalatunk, kapcsolataink révén igyekszünk a jövőbeli pályafutásukban is segíteni őket. A balatoni táborok mindig feltöltenek mindenkit energiával, Balatonbogláron nemcsak a jó minőségű futballpályán gyakorolhatunk, de a Nemzeti Kézilabda Akadémia működésébe is bepillantást nyerhetünk” – mondta el honlapunknak Király Gábor, aki 2017-ben már járt a NEKA-n egy Európa-bajnoki élménybeszámoló alkalmával.

fotók: NEKA/Tompos Gábor

Galéria

< vissza