06

Komoly célok megvalósításán dolgoznak

2021. július 29, csütörtök 15:10 | Nemzetközi edzőközpont

A Pick Szeged Akadémia U21-es és serdülőcsapata is a NEKA-t választotta felkészüléseihez. Bár a fiúk ezen a héten a Balaton mellett edzőtáboroznak, sok idejük nincs a kikapcsolódásra.

A serdülő II-es csapat vezetőedzője, Vladan Jordovic például kemény célokat tűzött ki a következő napokra. A kézilabdázók technikáját és taktikáját is fejleszteni szeretné.

Vladan Jordovic vezetőedző, serdülő II-es csapat: A NEKA sportkomplexuma szerintem egész Európát tekintve is egyedülálló és színvonalas, nagyon pozitív a tapasztalatunk. Maga a munkahangulat is teljesen más, mint máshol. A NEKA követendő példa lehet mindenki számára. A játékosaink itt más sportolókkal is találkozhatnak, inspirálódhatnak. Rengeteg pozitív információt kapunk ezen keresztül. Több célt is szeretnénk megvalósítani itteni edzőtáborozásunkkor. Először is építeni a fiúk technikai és taktikai bázisát, másrészt nagyon szép kézilabdázást akarunk játszani. Ezek mellett az is nagyon fontos számunkra, hogy tudást és tapasztalatot gyűjtsenek a gyerekek.

De Szabó Levente másodedző is sokat vár el U21-es csapatától: ő főképp a közösségformálásra törekszik az edzések közben.

Szabó Levente, U21-es csapat másodedzője: A NEKA-ra visszatérni számomra olyan, mintha hazajönnék. Szeretünk itt edzőtáborozni.A pandémia miatt korábban sok problémánk volt, hiszen megálltak a bajnokságok. Emiatt kicsit elkeseredtünk, mert nem mutathattuk meg, mit tudunk. Később viszont, amikor újraindult az élet, óriási sikereket arattunk. A felnőtt bajnokságról például ezüstéremmel tértünk haza, valamint Szegeden is jól szerepeltünk. A mostani célunk pedig a közösségformálás, illetve az erőnléti fejlődés. Ebben az edzőtáborban is azon dolgozunk, hogy minél több tehetséges sportolót adhassunk az országnak.

< vissza